A május eleji hosszú hétvégén színes programokkal és érdekes kiállításokkal várja látogatóit a Vavsári Pál Múzeum. Csütörtökön délelőtt " Bringajális " - Tekerj a múzeumba!  címmel családi kerékpáros szabadidős program várja a családokat a múzeum előtti Szentmihály térre. Lesz kerékpáros ügyességi verseny, KRESZ - teszt, lángos evő verseny és biciklis felvonulás. Az esemény együttműködő partnere a Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Rendőr főkapitányság  Közlekedésrendészeti Osztálya és a Tiszavasvári Rendőrkapitányság.

A  rendezvény ideje alatt a rendőrség munkatársai a helyszínen felállított információs sátorban várják a kerékpárosok kérdéseit, észrevételeit. A délelőtti program a Magyar Kerékpáros klub által idén 13. alkalommal meghirdetett a  kerékpározást népszerűsítő Bringázz a Munkába!(BAM) kampányhoz kapcsolódik.

A kerékpárral érkezőket ajándék lufival várják a szervezők!A múzeum a látogatók szíves figyelmébe ajánlja az állandó kiállításaink mellett, Holló László Kossuth- és Munkácsy-díjas festőművész alkotásaiból látható időszaki kiállítást, valamint a 20 éves Tiszavasvári Fúvószenekar életéből, emlékezetes fellépéseiből, utazásaiból, vidám pillanataiból nyíló fotókiállítást. Mind két kiállítás az Ady Endre úti főépületben tekinthető meg nyitvatartási időben.

Forrás:VPM

A címlapról ajánljuk