Hétfőn este 19.00 órakor ismét jelentkezik a Magyar Lelátó című Sportmagazin a Best Of Rádió hullámhosszán!A hetente jelentkező műsor vendége ezúttal Talmácsi Gábor „Talma” gyorsasági motorversenyző aki 2007-ben a MotoGP 125 cm³-es kategóriájának világbajnoka lett. „Talma” az utóbbi időben sokat kínlódott, s még járni is alig tudott súlyos sérülése miatt.  A tavaly a Superbike-vb Supersport sorozatában szereplő klasszis még június 9-én a Portugál Nagydíjon sérült meg.

A futamon szétrobbant alatta 600 köbcentis Hondájának motorblokkja, s a generátor egyik kicsapódó alkatrésze eltörte a bal sípcsontját. Azóta öt műtéten esett át, s már a sérült testrészt rögzítő titániumlemezt és -csavarokat is eltávolították a lábából.

Talmácsi Gábor négyéves korában kezdett versenyezni apja által készített minimotoron, 50 és 80 cm³-es géposztályban. Kezdetben öccsével, Talmácsi Gergővel együtt versenyzett. 14 évesen, 1995-ben indult először a felnőttek között. Karrierje során számos elismerésben részesítették – Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkereszt kitüntetés.2011 januárjában a nagyközönség Talmácsi Gábort választotta az Év legnépszerűbb sportolójává.A műsor a következő elérhetőségeken hallható:

FM 98.0 Mhz Tiszavasvári és vonzáskörzete vagy www.bestofradio.hu/online

Forrás:Best Of Rádió
Fotó: Talma.hu

A címlapról ajánljuk