Hazai pályán bukott el a bajnokesélyes

2014-05-14 23:15

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoportjának 26. fordulójában teljes fordulót rendeztek a hétvégén.Tiszavasvári csapata a közepes képességű Levelek csapatát látta vendégül. Sportszerű, jó iramú mérkőzésen kettő nullról fordította meg a vendégcsapat a mérkőzést és vitte el az értékes három pontot. Mirgai mester a szerdai kupameccs után fáradalmakra hivatkozva mentette ki fiait.

Tiszavasvári–Levelek 2–3 (1–0) Tiszavasvári, 150 néző, v.: Tordai.
Tiszavasvári: Susásnszky – Szolyka T., Daru I., Lakatos B., Nagy D., Péntek A., Fábri D. (Szabó M.), Nagy I., Bakos T. (Utasi A.), Gyurján R. (Pethe G.), Szolyka G. (Szilágyi B.). Edző: Mirgai László. Levelek: Tuza L. – Bukta M., Sitku G., Pásztor J., Hegedüs D., Hatházi M. (Svelta Z.) Takács J., Pekk T., Busák L., ifj. Majláth S. (Varga Z.), Hajdu G. (Gebri Gy.). Edző: Majláth Sándor. Gól: Gyurján R., Nagy I., illetve Busák L., Bukta M., Pásztor J. Kiállítva: Szilágyi B,. (79. perc), illetve Busák L. (88. perc). Ifi 1–2.

Mirgai László: – A vendégcsapat megérdemelten nyerte a mérkőzést. A szerdai kupameccs után fáradtabbak voltunk, míg a Levelek pihentebb.
Majláth Sándor: – Sportszerű, jó iramú mérkőzésen a kicsit fáradt Tiszavasvári ellen megérdemelten nyertünk. Gratulálok a hazaiak bajnoki címéhez, további sok sikert.

Forrás:Szon


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »