Kilenc góllal ünnepelt bajnoki cím

2014-05-26 20:34

  Az előző bajnoki évben nagy meglepetésre kizuhant Tiszavasvári csapata a megyei I. osztályból, pedig a játékosállomány összetétele alapján biztos bent maradónak kellett volna lenni. A kiesés után edzőt váltott csapat. Fecsku Istvánt Mirgai László váltotta a kispadon. Az elvárás a vezetőség és a drukkerek részéről nem is lehetett más mint a visszajutás az első osztályba.

A játékosok megfogadták az intelmeket és az eddigi 28 mérkőzésen csak kétszer hagyták el vesztesként a pályát, egyszer pedig döntetlennel. Gólarányuk imponáló, 120 rúgott góllal szemben 22 kapott gól.

A megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 28. fordulójában egy mérkőzést játszottak szombaton. Az immár bajnokcsapat a testvértelepülés Nyírvasvári csapatát fogadta hazai pályán és bajnokhoz méltó játékkal söpörte le a vendégcsapatot.

Tiszavasvári–Nyírvasvári 9–0 (4–0)Tiszavasvári, 100 néző, v.: Bendik G.
Tiszavasvári: Polgári L. – Pethe G. (Tályai P.), Daru I., Lakatos B., Szolyka T., Bakos T. (Szabó Márk), Fábri D. (Juhász B.), Péntek A., Nagy D., Nagy I. (Fazekas M.), Szabó Máté (Szikszai Sz.). Edző: Mirgai László.Nyírvasvári: Aranyász T. – Timár Zs., Kocsis P. (Imre J.), Kocsis Z. (Serbán R.), Serbán J., Tanka L., Kovács Á., Vonza Á., Makay R., Szarka I., Fazekas A. Edző: Kocsis Pál.

Gól: Nagy D. 4, Fábri D., Szabó Máté, Péntek A., Nagy I., Szikszai Sz.

Ifi: elmaradt, mert a vendégek nem álltak ki.Mirgai László:
– Kegyes a jó isten hozzám, hiszen nagyszerű vezetőkkel a hatodik bajnoki címet szereztük meg, nagyon megdolgoztattak ezért a játékosok. Tudom, sokszor kemény voltam hozzájuk, de ha nem így tettem volna, akkor most nem örülhetnénk így. Köszönjük László Zoltán, aki emberséges, alázatos munkáját.

Balugyánszki László egyesületi elnök: – Gratulálok a Tiszavasvári bajnok címéhez és sok sikert a megyei első osztályú szerepléshez. Ezen a meccsen nem volt semmi esélyünk.

Forrás: Szon.hu

Fotók: Kovács Regina

További képek a galériában!


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Benyusz letarolta a Berettyót

Elolvasom »