Az abszolút hobbicsapatként működő Tiszavasvári II a megye háromban nyert bajnokságot. Tavaly kisebbfajta gyász uralkodott, amikor a város – a régi szép időkben a magyar második vonalban jegyzett – „nagycsapata” a megyei másodosztályba süllyedt. Ebben az évadban viszont minden klappolt Tiszavasváriban. Az egyes számú legénység visszatornászta magát a szabolcsi elitbe, miközben a „kicsik” ugyancsak bajnokságot nyertek.

A 2006-ban egyértelműen baráti alapon működő, abszolút hobbicsapatként alakult Tiszavasvári II a Szabolcs-csoportban vágta ki a rezet. Kató Attila edző irányításával ötpontos előnnyel „futott be” az élen. Benne volt a pakliban – Kétszer végeztünk a második helyen, benne volt a pakliban, hogy megint jól fogunk szerepelni – taglalta Nagy Zoltán tiszavasvári szakosztályvezető. – Az idősebbek helyett időközben néhány fiatal tehetség is hozzánk került, a cél pedig az, hogy összertartó társaságot alkossunk.

Nem vallanának szégyent – Nem indulunk a megye kettőben, mert egyrészt az első osztályba jutott nagycsapat mellett nem tudunk még egy ifjúsági együttest kiállítani, másfelől anyagilag is megterhelő lenne a feljutással járó követelményeknek eleget tenni.– Elég csak az utazási költségekre gondolni, ami estünkben nem kigazdálkodható. Egyébként az a véleményem, a jelenlegi játékoskerettel a megye kettőben sem vallanánk szégyent – nyomatékosította Nagy Zoltán.

Forrás:KM-KT

A címlapról ajánljuk