Újabb bajnoki aranynak örülhetnek a Tiszavasvári focidrukkerek

2014-06-16 21:53

  Az abszolút hobbicsapatként működő Tiszavasvári II a megye háromban nyert bajnokságot. Tavaly kisebbfajta gyász uralkodott, amikor a város – a régi szép időkben a magyar második vonalban jegyzett – „nagycsapata” a megyei másodosztályba süllyedt. Ebben az évadban viszont minden klappolt Tiszavasváriban. Az egyes számú legénység visszatornászta magát a szabolcsi elitbe, miközben a „kicsik” ugyancsak bajnokságot nyertek.

A 2006-ban egyértelműen baráti alapon működő, abszolút hobbicsapatként alakult Tiszavasvári II a Szabolcs-csoportban vágta ki a rezet. Kató Attila edző irányításával ötpontos előnnyel „futott be” az élen. Benne volt a pakliban – Kétszer végeztünk a második helyen, benne volt a pakliban, hogy megint jól fogunk szerepelni – taglalta Nagy Zoltán tiszavasvári szakosztályvezető. – Az idősebbek helyett időközben néhány fiatal tehetség is hozzánk került, a cél pedig az, hogy összertartó társaságot alkossunk.

Nem vallanának szégyent – Nem indulunk a megye kettőben, mert egyrészt az első osztályba jutott nagycsapat mellett nem tudunk még egy ifjúsági együttest kiállítani, másfelől anyagilag is megterhelő lenne a feljutással járó követelményeknek eleget tenni.– Elég csak az utazási költségekre gondolni, ami estünkben nem kigazdálkodható. Egyébként az a véleményem, a jelenlegi játékoskerettel a megye kettőben sem vallanánk szégyent – nyomatékosította Nagy Zoltán.

Forrás:KM-KT


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Benyusz letarolta a Berettyót

Elolvasom »