Végleges dátum még nincs, de azt már biztosan lehet tudni, hogy ősszel önkormányzati választások is lesznek Magyarországon. A Fidesz-KDNP 1167 településen indít polgármester-jelöltet az őszi önkormányzati választáson – jelentette be Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke múlt heti budapesti sajtótájékoztatóján, a párt országos választmányának ülését követően.

Az ország 85 százaléka tud majd Fidesz-KDNP-s jelöltre szavazni ősszel – mondta a kormánypárti politikus, ismertetve: 893 jelölt fideszes lesz és 274 függetlent támogat a párt. A tízezer lakos feletti városok közül 164, az annál kisebb településeken 1003 helyen lesz polgármester-jelöltjük.

Támogatott polgármesterjelölt Tiszavasváriban

Elindul az őszi önkormányzati választásokon a polgármesteri tisztségért Dr. Hosszú József a Tiszavasvári Járási Hivatal vezetője. Információink szerint Tiszavasváriban az előző választásokhoz hasonlóan nem lesz önnálló jelöltje a Fidesz-KDNP -nek, hanem a jelenleg a járási hivatal vezetői tisztét betöltő Dr. Hosszú József lesz a párt által támogatott polgármesterjelölt. Ezt egyébként maga az érinett néhány héttel ezelőtt egy játszótér avató ünnepségen jelentette be Tiszavasváriban.

Egy színpadon a két induló.Fotó: Juhász Bori (Tiszavasvári Hírhatár)

BALU

A címlapról ajánljuk