Nagyágyúktól tanulhattak a fiatalok

2014-07-30 18:22

  A napokban ért véget az a nyári kézilabdás tábor, melyet Dancs Miklós, a helyi NB II-es férfi kézilabda-csapat szakosztályvezetője álmodott meg és váltott valóra. A gyerek öt napon át táboroztak együtt Tiszavasváriban, miközben – két komoly szakember iránymutatásával – napi két edzésen vettek részt.Kovács Mihályt azt hiszem nem kell bemutatni a megye kézilabda-barátainak, elég csak annyi: az ő nevéhez fűződik a nyíregyházi kézilabda-csapat egyik legfényesebb szereplése (ötödik hely az első osztályban, ezzel párhuzamosan harmadik hely a Magyar Kupában).

Örömmel mondtam igent Dancs Miklós invitálására, hiszen nagyon kellemes emlékek fűznek ehhez a régióhoz – mesélte az egykori válogatott kézilabdázó, aki ma az első osztályú Pler-Budapest utánpótlásában dolgozik edzőként, nem is akárhogyan: a 1999-es születésű fiúkkal országos bajnoki címet szerzett.– Szerencsére a közel húsz fiatal mindegyike vevő volt a munkára, ami főként egyéni képzésből és egymás elleni játékból állt. Természetesen, mivel nyár van, strandolni is voltunk a gyerekekkel, akik közt sok ügyes játékost is találtam – összegezte az öt nap tapasztalatait Kovács Mihály, aki Csapó Erikával (egykori sokszoros válogatott, kétszeres EHF-kupa győztes kézilabdázó) közösen vezényelte az edzéseket Tiszavasváriban.

Forrás:KM


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »