Oda az Aranycsapat Tiszavasváriban, fociláz Tiszalökön?

2014-08-02 15:18

  A Szi-Zo Sport megyei első osztályban érdekelt futballcsapatok némelyike nem lacafacázott az átigazolási időszakban. Olyannyira nem, hogy a bajnok Tiszavasváriban gyakorlatilag komplett csapatot igazoltak. A feljutóként csatlakozó Tiszavasvári akár a közvetlen elitbe rakétázhat hiszen a megye több csapatából is erősített.Érdemes megemlíteni, hogy a szomszédvári Tiszalök szinte minimális mértékben módosított az összetételen.

A Tisza-parti legénységtől senki nem távozott, ami párját ritkító mint ahogy az is, hogy négy korábbi tiszalöki játékos is újra kezdte Kovács mester nagy örömére.


Fotó: Archív


Tiszavasvári:
Távozott:Kurucz, Tályai, Szabó, Juhász, Fábri, Juházs Bence
Érkezett: Kanócz, Somogyi (Nagykálló), Balogh Norbert (Nagyhalász) Balázs Péter (Kemecse) Potornai Márk (Rakamaz) Dankó (Nyírpazony) Kóka (Sényő) Lakatos (Kisvárda) Tudja (Cigánd) Hódi (Ibrány)


Tiszalök: 

Távozott: Senki

Érkezett:Susánszki (Tiszavasvári) Kiss, Bódi, Hegedűs, Kovács (újra kezdték)

Forrás:KM


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Benyusz letarolta a Berettyót

Elolvasom »