Csütörtökön délután a Városháza előtt megtartott sajtótájékoztatón mutatta be képviselő jelöltjeit Dr. Hosszú József aki a Fidesz-KDNP támogatásával indul Tiszavasváriban a polgármesteri tisztségért az őszi önkormányzati választásokon. A nyolc választókörzetből hat helyen indít a Fidesz-KDNP saját jelöltet, egy körzetben(7.sz) független jelöltet támogatnak, míg egy körzetben(8.sz) nem indítanak jelöltet és nem is támogatnak senkit.

Dr. Hosszú József a sajtótájékoztatón elmondta: "Tiszavasvárinak van jövője, ehhez viszont mély és gyökeres változásokra van szükség". A polgármester jelölt azt is elmondta: nem "párt fővárost" kíván építeni, hanem együttműködve kormánnyal az itt élők érdekeit szem előtt tartva új munkahelyeket kíván létrehozni a városban, pályázati források bevonásával pedig tovább kívánja fejleszteni Tiszavasvárit.

A képviselőjelöltek bemutatásnál elhangzott, hogy a társadalom számos területéről sikerült összeállítani azt a csapatot, amely alternatívát nyújthat az itt élőknek a jelenleg regnáló városvezetéssel szemben. A képviselő jelöltek között pedagógus, vállalkozó, egészségügyi és pénzügyi területen dolgozó szakember is van.

Kerekesszékben élő is van a jelöltek között

Erős üzenete lehet annak, hogy a jelöltek között egy kerekes székes fiatalember is helyett kapott, aki évekkel korábbi autóbalesete óta él mozgáskorlátozottként. A polgármester jelölt szerint jelentősen javítani kívánják a hasonló sorsú városlakók társadalmi beilleszkedésnek esélyeit. Példaként említette, hogy bár sok közintézmény akadálymentesített, de az épületek megközelítése még mindig nagyon nehézkes.
A sajtótájákoztató végén Dr. Hosszú Jószef azt is elmondta, hogy családjával Tiszavasváriba költöztek.

1.Választókörzet: Szőke Zoltán - Fidesz-KDNP
2.Választókörzet: Munkácsiné Szabó Ida- Fidesz-KDNP
3.Választókörzet: Munkácsi Mihály - Fidesz-KDNP
4.Választókörzet: Kovács György - Fidesz-KDNP
5.Választókörzet: Bakné Répási Ágnes - Fidesz-KDNP
6.Választókörzet: Nagy Bálint- Fidesz-KDNP
7.Választókörzet: Balázsi Csilla - Független
8.Választókörzet: Nincs jelölt

A címlapról ajánljuk