Fidesz-KDNP: Bemutatkoztak a képviselőjelöltek Tiszavasváriban

2014-08-14 18:35

  Csütörtökön délután a Városháza előtt megtartott sajtótájékoztatón mutatta be képviselő jelöltjeit Dr. Hosszú József aki a Fidesz-KDNP támogatásával indul Tiszavasváriban a polgármesteri tisztségért az őszi önkormányzati választásokon. A nyolc választókörzetből hat helyen indít a Fidesz-KDNP saját jelöltet, egy körzetben(7.sz) független jelöltet támogatnak, míg egy körzetben(8.sz) nem indítanak jelöltet és nem is támogatnak senkit.

Dr. Hosszú József a sajtótájékoztatón elmondta: "Tiszavasvárinak van jövője, ehhez viszont mély és gyökeres változásokra van szükség". A polgármester jelölt azt is elmondta: nem "párt fővárost" kíván építeni, hanem együttműködve kormánnyal az itt élők érdekeit szem előtt tartva új munkahelyeket kíván létrehozni a városban, pályázati források bevonásával pedig tovább kívánja fejleszteni Tiszavasvárit.

A képviselőjelöltek bemutatásnál elhangzott, hogy a társadalom számos területéről sikerült összeállítani azt a csapatot, amely alternatívát nyújthat az itt élőknek a jelenleg regnáló városvezetéssel szemben. A képviselő jelöltek között pedagógus, vállalkozó, egészségügyi és pénzügyi területen dolgozó szakember is van.

Kerekesszékben élő is van a jelöltek között

Erős üzenete lehet annak, hogy a jelöltek között egy kerekes székes fiatalember is helyett kapott, aki évekkel korábbi autóbalesete óta él mozgáskorlátozottként. A polgármester jelölt szerint jelentősen javítani kívánják a hasonló sorsú városlakók társadalmi beilleszkedésnek esélyeit. Példaként említette, hogy bár sok közintézmény akadálymentesített, de az épületek megközelítése még mindig nagyon nehézkes.
A sajtótájákoztató végén Dr. Hosszú Jószef azt is elmondta, hogy családjával Tiszavasváriba költöztek.

1.Választókörzet: Szőke Zoltán - Fidesz-KDNP
2.Választókörzet: Munkácsiné Szabó Ida- Fidesz-KDNP
3.Választókörzet: Munkácsi Mihály - Fidesz-KDNP
4.Választókörzet: Kovács György - Fidesz-KDNP
5.Választókörzet: Bakné Répási Ágnes - Fidesz-KDNP
6.Választókörzet: Nagy Bálint- Fidesz-KDNP
7.Választókörzet: Balázsi Csilla - Független
8.Választókörzet: Nincs jelölt


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Újabb kontroll Tiszavasváriban

Elolvasom »