Jobbik:Győztes csapaton ne változtass!

2014-08-28 14:24

  Fülöp Eriket, a város jelenlegi polgármesterét indítja a Jobbik az őszi önkormányzati választáson Tiszavasváriban - hangzott el a jelöltbemutató sajtótájékoztatón a csütörtökön. A 32 éves, jogász végzettségű polgármester 2010 óta irányítja a települést, a 2012-ben
megtartott időközi önkormányzati választáson pedig a megerősítették tisztségében.

Fülöp Erik a tájékoztatón kiemelte, a polgármesteri ciklus minden évében nyereséges volt a város gazdálkodása, és sikerült kezelni azt a hatalmas adósságállományt, amelyet a korábbi városvezetések halmoztak fel. Az elért eredményekről szólva elmondta, a Járműszerelvény Gyártó Zrt- nek köszönhetően nagyon sok, elsősorban tiszavasvári fiatalnak tudtak munkalehetőséget és biztos megélhetést biztosítani.

Győztes csapaton ne változtass

A polgármester jelölt azt is elmondta , hogy a cég újabb beruházásokat tervez, ami a tervek szerint 2015-re mintegy 150 helybeli fiatalnak adhat munkát. Az eredmények között említette még a helyi strand a belvízrendszer, piac, ifjúsági tábor, óvoda és a lakótelepi játszótér felújítását. Kiemelt sikerként értékelte a polgármester, hogy a városközpont rehabilitációra a közelmúltban 450 millió forint támogatást nyert a város.

A helyi kultúrházban megtartott tájékoztatón a polgármester jelölt mellett bemutatkoztak a képviselőjelöltek is. Érdekesség, hogy a 2012-es időközi választáshoz képest a jelöltek személye nem az indulás helye viszont két helyen változott. A 7. sz választókörzetben     (gyári lakótelep) próbál szerencsét a 2010-ben alpolgármesterré választott majd 2012-ben tisztségéről lemondott Császár József. A korábban ebben a körzetben induló Rojkó László pedig a 8.sz választókörzetben(Majorosi városrész)indul.


Császár József újra csatasorban (c) Fotók: Keletpress


1.Választókörzet: Szabó Zoltánné
2.Választókörzet: Szabó Krisztián
3.Választókörzet: Mészáros Lászlóné
4.Választókörzet: Kovács Nagy Julianna
5.Választókörzet: Cselényi Judit
6.Választókörzet: Sipos Ibolya
7.Választókörzet: Császár József
8.Választókörzet: Dr.Rojkó László


Forrás:MTI/Best Of Rádió


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Újabb kontroll Tiszavasváriban

Elolvasom »