Etikai megállapodást kezdeményez Dr. Hosszú József

2014-08-29 15:46

 Közös etikai megállapodás aláírását kezdeményezi Dr. Hosszú József a választáson induló pártok,szervezetek, jelöltek részére. A Fidesz-KDNP által támogatott polgármesterjelölt csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a kezdeményezésről azután döntöttek miután Munkácsi Mihály kerekesszékben élő jelöltjüket a napokban egy internetes fórumon nem éppen kedves jelzőkkel: "Mit keresne egy nyomorék a város vezetésében" szavakkal illették.

Dr. Hosszú József a megrágalmazott képviselő társaságában mélységesen elítélte ezt a fajta megnyilvánulást és közös kampány etikai megállapodás aláírását kezdeményezte. A megállapodás tervezetről elmondta, hogy az aláíró felek kiemelkedő fontosságúnak tartják, hogy a hogy a választási kampányt mentesíteni kell minden valótlanságtól, rágalmazástól, fenyegetéstől,az emberi és a politikai jogok sérelmére történő uszítástól, felelőtlen demagógiától. A megállapodást szeptember 08-án a jelöltállítás befejezését követő napon kívánja ünnepélyes keretek között a együttműködő pártok,szervezetek, jelöltekkel aláírni.

A megállapodás itt olvasható:


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Újabb kontroll Tiszavasváriban

Elolvasom »