Ismét Repülőnap lesz Nyíregyházán

2014-09-01 20:21

  Veres Zoltán műrepülő világbajnok, kötelékrepülés, nagyszabású helikopteres bemutató - szeptember 7-én, vasárnap ismét repülőgépektől lesz hangos a megyeszékhely légtere. Nyíregyháza MJV Önkormányzata jóvoltából immáron negyedik alkalommal ad helyet a reptér az égi lovagoknak és gépeiknek. Dr. Kovács Ferenc polgármester mai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az önkormányzat támogatásának köszönhetően a IV.
Nyíregyházi Repülőnapra a belépés mindenkinek ingyenes.

Horváth Péter a repteret üzemeltető Tréner Kft. ügyvezetője elmondta, hogy színvonalas programokkal készülnek, idén is szeptember 7-re. Földközeli manővereivel elkápráztat bennünket a nyíregyházi kötődésű Veres Zoltán műrepülő világbajnok, lesz nagyszabású helikopteres bemutató, a Tréner Kft. pilótái kötelékrepüléssel és léggömbvadászattal szórakoztatják a nézőket és a korábbi repülő napoktól eltérően idén hőlégballonos bemutatóval is készülnek. A délelőtt és délután is egyaránt lesznek ejtőernyős ugrások, valamint vitorlázó- és sárkányrepülők szelik át az eget.


A földön igazi családi programmal készülnek a szervezők, a gyerekeket vidámpark a felnőtteket pedig sörök és pecsenyék várják.


Program:
09:00    Kapunyitás
10:45-11:00    3-as kötelékrepülő bemutató, léggömbvadászat
11:00-11:15    Ejtőernyős bemutató
11:15-11:30    Vitorlázó repülő bemutató
11:30-11:45    Egyéni műrepülő bemutató
11:45-12:00    Modellezők bemutatója
12:00-12:20    Sárkányrepülők bemutatója
12:20-12:40    Ka-26 Helikopter bemutató
12:40-13:00    Egyéni műrepülő bemutató
14:00-15:00    Extrém sport bemutató
15:00-16:00    Zenekar

Forrás: Nyíregyháza.hu
 


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »