Megkezdődött a tiszalöki pontgyűjtés

2014-09-10 14:36

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztályának 4. fordulóját rendezték a múlt szombaton. Térségünknek két érdekelt csapata is van hiszen a tavalyi pontvadászatban sikeresen bent maradt Tiszalök csapata mellé ősztől Tiszavasvári csapata is csatlakozott azután, hogy Mirgai László tanítványai toronymagasan nyerték meg a "megye kettőt".A bajnokságot a két csapat szempontjából a Tiszavasvári kezdete jobban. ám örömteli, hogy a  negyedik fordulóban megszületet a Tiszalök első győzelme is.

Tiszalök–Tiszakanyár 2–1 (1–0) Tiszalök, 100 néző, v.: Sinka Z. Tiszalök: Gagyi S. – Balogh A. (Kovács J.), Csáki V., Dobos Z., Vass I., Gál N., Újvári Zs., Czifrák R. (Kiss R.), Bognár A., Cseh K., Bodnár A. Edző: Kovács János.
Tiszakanyár: Kanyári G. – Prakonkham, Pócsi B. (Babják Cs.), Koskovits Gy., Morauszki I., Oláh L. (Gráf L.), Bodnár J., Illés A. (Ablonczy D.), Barzó G., Kupás Z. (Terjék Z.), Gombkötő S. (Bagin S.). Edző: Koskovits György.
Megkezdődött végre a tiszalöki pontgyűjtés: a hazai csapat megérdemelten nyert.
Gól: Gál N. 2 (egyet 11-esből), illetve Csáki V. (öngól). Ifi: 3–5.

Kovács János: – A negyedik fordulóig kell várni az első győzelmünkre. Reméljük, a ma látott játékot látom majd a folytatásban is, és akkor nem lesz gondunk. Koskovits György: – Több játékosom is enerváltan mozgott, amit nem bírt el a csapat, ráadásul a helyzetkihasználásunk katasztrofális volt, így megérdemelt hazai győzelem született.

Tiszavasvári–Dombrád 2–1 (2–1)Tiszavasvári, 170 néző, v.: Bendik G.
Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Daru I., Lakatos B. (Szolyka G.), Balogh N., Potornai M., Nagy I. (Dankó G.), Péntek A., Nagy D. (Kóka R.), Tudja D., Bakos T. (Hódi G.). Edző: Mirgai László. Dombrád: Szabolcsi M. – Bárány L., Oncsó M., Balla J., Tamás B., Révész J. (Simon I.), Marcsek Z. (Kovács M.), Borbély L., Fabu R. (Károlyi Á.), Bárány T., Csáki P. Edző: Borza László.
Az első félidő hajrájában büntetőgyanús esetet „nyelt le” a játékvezető, amikor Nagy Dávid súlyos sérülés szenvedett a dombrádi kapussal történt ütközés következtében. A folytatásban a hazai csapat mezőnyfölényét nem tudta újabb gólokra váltani.
Gól: Potornai M., Nagy I., illetve Oncsó M. Kiállítva: Bárány T. (87. perc). Ifi: 5–0. (Tudósító: Hankó András)

Mirgai László: – Jó mérkőzésen sikerült begyűjteni a három pontot. Azt gondolom, ennyivel jobbak voltunk, hozzá kell tegyem, minden dicséretet megérdemel a vendégcsapat, amely nagyon agresszívan és masszívan védekezett, ezért tette számunkra a meccset. .Borza László: – Döntetlenért jöttünk, és ha van egy kis szerencsénk, s ha nem követünk el két hibát, a célunkat el is elérjük, bár a Vasvári nagy mezőnyfölényben játszott.

A bajnokság állása:

 1. Tuzsér 4 3 1 – 11–4 10
 2. Nagyhalász 4 3 – 1 10–2 9
 3. Nyírmada 4 3 – 1 15–9 9
 4. Tiszavasvári 4 3 – 1 9–3 9
 5. Tiszakanyár 4 3 – 1 7–4 9
 6. Kemecse 4 2 1 1 9–7 7
 7. Nyírgyulaj 4 2 1 1 7–5 7
 8. Ibrány 4 2 1 1 5–3 7
 9. Balkány 4 1 2 1 8–6 5
10. Mándok 4 1 2 1 4–4 5
11. Baktalórántháza 4 1 – 3 6–8 6
12. Tiszalök 4 1 – 3 4–10 3
13. Szatmár Unió 4 1 – 3 1–11 3
14. Szakoly 4 – 3 1 4–7 3
15. Dombrád 4 – 1 3 2–8 1
16. Nagykálló 4 – – 4 2–14 –

Forrás:Szon.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Benyusz letarolta a Berettyót

Elolvasom »