Fazekas Marci újra a pályán!

2014-09-15 13:12

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 5. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Tiszavasvári csapata Nagykállót fogadta hazai pályán míg a Tiszalök Nyírgyulajban vendégeskedett. A Tiszavasvári már az első félidőben leiskolázta a vendégeket. A drukkerek, de még a vendégek edzője is úgy látta osztálykülönbség volt a két csapat között. Húsz perccel a befejezés előtt a sokszoros megyei gólkirály. Fazekas Viktor – hosszú sérülés után – ismét pályára lépett.

Tiszavasvári–Nagykálló 7–0 (4–0)Tiszavasvári, 100 néző, v.: Resán G.
Tiszavasvári: Kanócz B. – Lakatos I., Daru I., Lakatos B. (Szolyka T.), Balogh N. (Bakos T.), Potornai M., Kóka R. (Fazekas V.), Péntek A. (Szabó M.), Tudha D., Nagy I., Hódi G. (Dankó G.). Edző: Mirgai László.Nagykálló: Luksa Z. – Kerecsen J., Haburcsák D. (Jaczkó Gy.), Szabó D., Takács G., Kriser Sz., Brátán L., Rakaczki J., Hatházi M. (Bacskai A.), Farkas L. (Csáki Cs.), Papp M. Edző: Budaházi László.

Derekasan küzdött a vendégcsapat, de egyenlőtlen csata folyt a pályán. Húsz perccel a befejezés előtt a sokszoros megyei gólkirály. Fazekas Viktor – hosszú sérülés után – ismét pályára lépett. A nagy hazai fölény közben a 87. percben a Kálló kapufát lőtt.

Gól: Nagy I. 4, Tudja D., Lakatos B., Dankó G. Ifi: 4–1. (Tudósító: Hankó András)
Mirgai László: – Mentálisan jól felkészültünk, kihoztuk a meccsből a maximumot. Szép gólokat lőttünk, szép támadásokat vezettünk, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.Budaházi László: – Igazából osztálykülönbség volt a két csapat között, de arra nem számítottam, hogy ilyen gyengén fogunk játszani. Gratulálok a Vasvárinak.Nyírgyulaj–Tiszalök 1–0 (1–0)Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Kósa Gy.
Nyírgyulaj: Kecskés G. – Baksa Cs. (Szentjobbi R.), Czerula Zs., Erdei L., Pénzes Á., Kanál R. (Gózner K.), Tóth B., Sitku Á., Horváth K. (Oxi R.), Erdei B. (Lakatos J.), Berecz Zs. (Kolozsi M.). Edző: Lukács Tibor.Tiszalök: Gagyi S. – Balogh A., Csáki V. (Kiss R.), Dobos Z., Vass I., Gál N., Újvári Zs., Czifrák R. (Puncsák Cs.), Bognár A., Cseh K., Bodnár A. Edző: Kovács János. Nehéz szülés volt, de a hazaiak értékes három pontot szereztek.Gól: Kanál R. Ifi: 3–2.

Lukács Tibor: – Hamar megszereztük a vezetést, utána viszont érthetetlenül visszaesett a játékunk. Ha nem is egyszerűen, de sikerült behúzni a mérkőzést Kovács János: – Nem érdemeltünk vereséget, ellenfelünk fölé nőttünk a mezőnyben, a helyzetkihasználásunk viszont egyenlő a nullával.

A bajnokság állása:

1. Tuzsér 5 4 1 – 14–4 13
2. Tiszavasvári 5 4 – 1 16–3 12
3. Nyírmada 5 3 1 1 18–12 10
4. Kemecse 5 3 1 1 12–8 10
5. Nyírgyulaj 5 3 1 1 8–5 10
6. Nagyhalász 5 3 – 2 11–5 9
7. Tiszakanyár 5 3 – 2 7–7 9
8. Balkány 5 2 2 1 9–6 8
9. Ibrány 5 2 1 2 5–4 7
10. Mándok 5 2 2 1 7–6 8
11. Baktalórántháza 5 2 – 3 8–8 6
12. Tiszalök 5 1 – 4 4–11 3
13. Szatmár Unió 5 1 – 4 2–13 3
14. Szakoly 5 – 4 1 7–10 4
15. Dombrád 5 – 1 4 4–11 1
16. Nagykálló 5 – – 5 2–21 –

Forrás: Szon.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Benyusz letarolta a Berettyót

Elolvasom »