Hosszú idő után újra van női kézilabda Tiszavasváriban

2014-09-20 19:35

  Örömteli pillanatoknak lehettek szem és fültanúi a tiszavasvári kézilabda szerelmesei. Pénteken este mutatkozott be a drukkerek előtt a Tiszavasvári Sportegyesület Elnöke női kézilabda csapata. A Városi Sportcsarnokban megtartott bemutató edzőmérkőzésen a csapat nyíregyházi Kölcsey SE -vel majd a korábban az aktív mára már pályafutásukat befejező helyi Amazonokkal játszottak 2x10 perces bemutató mérkőzéseket.

A csapat létrehozását kezdeményező Dr. Hosszú József a megyei kézilabda szövetség tagja elmondta, hogy a város oktatási intézményei évente több tehetséges játékost is kinevelnek a helyi testnevelő tanárok áldozatos munkájának köszönhetően.

A nyíregyházi Kölcsey DSE ellen az eredmény még nem volt fontos

A fialok eddig - helyi csapat hiányában - kénytelenek voltak elutazni Hajdúnánásra vagy más városba azért, hogy az ottani egyesületnél versenyszerűen sportolva kamatoztassák kézialbda tudásukat.Ezen kívánt változtatni az egyesület vezetése és a megyei szövetség tagja.

Rontó Zsolt testnevelő tanár lesz a csapat edzője

A csapat az ősszel induló Megyei I.osztályú bajnokságban kezdi meg szereplést.A csapat edzője Rontó Zsolt testnevelő tanár lesz, míg a szakosztály ügyet hasinlóan a férfiakhoz a Dancs Miklós végzi.

Meglepően sokan voltak kíváncsiak a lányok bemutatkozására

A csapat a bajnokságot október 05-én vasárnap 11 órakor kezdi meg rögtön a Tiszalök elleni rangadóval amelyet a  Tiszavasvári Városi Sportcsarnokban rendeznek meg.

Közös csoportkép a mérkőzés végén Dr.Simicskó István Sportért felelős államtitkárral


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »