Szomszédvári rangadó: Megrogyott a Tiszavasvári

2014-09-24 22:57

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 6. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Ami a Spanyol bajnokságban a Reál-Barca az a "megye egyben" Tiszalök- Tiszavasvári. Nagy várakozás előzte meg a szomszédvári rangadót. A szurkolók nem csalódtak, hiszen lendületes, parádés hangulatú mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem született.

Tiszalök–Tiszavasvári 2–0 (1–0)Tiszalök, 200 néző, v.: Sándor Cs.
Tiszalök: Gagyi S. – Balogh A., Csáki V., Dobos Z., Vass I., Gál N., Újvári Zs. (Puncsák Cs.), Czifrák R., Bognár A., Cseh K. (Vadászi S.), Bodnár A. Edző: Kovács János.Tiszavasvári: Kanócz B. – Lakatos I., Lakatos B., Balogh N., Tudja D. (Hódi G.), Bakos T. (Nagy D.), Kóka R., Péntek A., Potornai M. (Szabó M.), Nagy I. Szabó M.), Dankó G. (Szolyka T.). Edző: Mirgai László.

Parádés hangulatú mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem. Gól: Cseh K., Gál N. Ifi: 2–1.

Fotó: Pusztai Sándor

Kovács János: – A kérésem csak az volt, hogy mindenki a tudásának megfelelően teljesítsen. A fiúk elvégezték a munkájukat, ez lett a vége. Mirgai László: – Bejött, amitől tartottam, a csapat elhitte, hogy a jó szereplés után már elég lesz a mezt a pályára küldeni. Erre ráérzett a Tiszalök, amely motiváltabban futballozott, mi pedig szégyellhetjük magunkat ezért a teljesítményért.

Forrás:KM


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »