A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 6. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Ami a Spanyol bajnokságban a Reál-Barca az a "megye egyben" Tiszalök- Tiszavasvári. Nagy várakozás előzte meg a szomszédvári rangadót. A szurkolók nem csalódtak, hiszen lendületes, parádés hangulatú mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem született.

Tiszalök–Tiszavasvári 2–0 (1–0)Tiszalök, 200 néző, v.: Sándor Cs.
Tiszalök: Gagyi S. – Balogh A., Csáki V., Dobos Z., Vass I., Gál N., Újvári Zs. (Puncsák Cs.), Czifrák R., Bognár A., Cseh K. (Vadászi S.), Bodnár A. Edző: Kovács János.Tiszavasvári: Kanócz B. – Lakatos I., Lakatos B., Balogh N., Tudja D. (Hódi G.), Bakos T. (Nagy D.), Kóka R., Péntek A., Potornai M. (Szabó M.), Nagy I. Szabó M.), Dankó G. (Szolyka T.). Edző: Mirgai László.

Parádés hangulatú mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem. Gól: Cseh K., Gál N. Ifi: 2–1.

Fotó: Pusztai Sándor

Kovács János: – A kérésem csak az volt, hogy mindenki a tudásának megfelelően teljesítsen. A fiúk elvégezték a munkájukat, ez lett a vége. Mirgai László: – Bejött, amitől tartottam, a csapat elhitte, hogy a jó szereplés után már elég lesz a mezt a pályára küldeni. Erre ráérzett a Tiszalök, amely motiváltabban futballozott, mi pedig szégyellhetjük magunkat ezért a teljesítményért.

Forrás:KM

A címlapról ajánljuk