Vona: Nem jöttem üres kézzel

2014-10-02 14:40

  A Jobbik Magyarországért Mozgalom az októberi önkormányzati választáson a második helyét szeretné stabilizálni a pártok versenyében – mondta Vona Gábor pártelnök szerdán Tiszavasváriban. Vona Gábor fontosnak tartja, hogy a Jobbik jelöltje, Fülöp Erik megőrizze polgármesteri tisztségét Tiszavasváriban.

Emlékeztetett arra, hogy a szabolcsi kisvárosban a legutóbbi önkormányzati ciklusban “kétszer kellett győznie” Fülöp Eriknek hiszen 2010-es megválasztása után 2012-ben a város közgyűlése feloszlatta önmagát, időközi választást tartottak, ahol újra a jobbikos településvezető nyert.A mostani választáson is erős ellenfelet állítottak a leváltását szorgalmazók Fülöp Erikkel szemben, hiszen a Fidesz-KDNP Hosszú Józsefet, a Tiszavasvári Járási Hivatal vezetőjét indítja, és rajta kívül egy független jelölt van még, Takács Zoltán – folytatta.

Egészségügyi infrastruktúra fejlesztés... Fotók: Vona Gábor/Facebook

Mikrohullámú, sportszár, nyomtató, relax fotel, DVD gyűjtemény
A párt elnöke szinte az egész napot a városban töltötte és a nap folyamán több helyre is ellátogatott,ahol ajándékokat osztogatott. Részt vett az Őszikék Nyugdíjas Klubbal közös Idősek Világnapi rendezvényen.Új mikrohullámú sütővel lepte meg a Közétkeztetési Kft. munkatársait. A vasvári focicsapatnak labdákat és sportszárakat adományozott míg a helyi védőnőknek a polgármesterrel közösen egy többfunkciós nyomtatót ajándékozott. Meglátogatta a helyi szociális otthon lakóit és dolgozóit akiknek egy relax fotelt, a bentlakók számára pedig a régi filmekből álló DVD gyűjteményt ajándékozott.

Labdát kaptak a focisták...

Forrás:MTI

Fotók: Vona Gábor/Facebook


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Református (M)érték Hajdúnánáson

Elolvasom »