A Jobbik Magyarországért Mozgalom az októberi önkormányzati választáson a második helyét szeretné stabilizálni a pártok versenyében – mondta Vona Gábor pártelnök szerdán Tiszavasváriban. Vona Gábor fontosnak tartja, hogy a Jobbik jelöltje, Fülöp Erik megőrizze polgármesteri tisztségét Tiszavasváriban.

Emlékeztetett arra, hogy a szabolcsi kisvárosban a legutóbbi önkormányzati ciklusban “kétszer kellett győznie” Fülöp Eriknek hiszen 2010-es megválasztása után 2012-ben a város közgyűlése feloszlatta önmagát, időközi választást tartottak, ahol újra a jobbikos településvezető nyert.A mostani választáson is erős ellenfelet állítottak a leváltását szorgalmazók Fülöp Erikkel szemben, hiszen a Fidesz-KDNP Hosszú Józsefet, a Tiszavasvári Járási Hivatal vezetőjét indítja, és rajta kívül egy független jelölt van még, Takács Zoltán – folytatta.

Egészségügyi infrastruktúra fejlesztés... Fotók: Vona Gábor/Facebook

Mikrohullámú, sportszár, nyomtató, relax fotel, DVD gyűjtemény
A párt elnöke szinte az egész napot a városban töltötte és a nap folyamán több helyre is ellátogatott,ahol ajándékokat osztogatott. Részt vett az Őszikék Nyugdíjas Klubbal közös Idősek Világnapi rendezvényen.Új mikrohullámú sütővel lepte meg a Közétkeztetési Kft. munkatársait. A vasvári focicsapatnak labdákat és sportszárakat adományozott míg a helyi védőnőknek a polgármesterrel közösen egy többfunkciós nyomtatót ajándékozott. Meglátogatta a helyi szociális otthon lakóit és dolgozóit akiknek egy relax fotelt, a bentlakók számára pedig a régi filmekből álló DVD gyűjteményt ajándékozott.

Labdát kaptak a focisták...

Forrás:MTI

Fotók: Vona Gábor/Facebook

A címlapról ajánljuk