A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 7. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Felsőházi rangadónak is beillő mérkőzésen Tiszavasvári a tabellát vezető Tuszér csapatát fogadta. A hazaiak támadtak, mégis a látogató szerezte meg a vezetést, majd még két ziccert is kihagyott. A második félidő a házigazdák fölényében telt, ami gólokat eredményezett a küzdelmes, jó színvonalú mérkőzésen.

Tiszavasvári–Tuzsér 2–1 (0–1)Tiszavasvári, 250 néző, v.: Tomori P.
Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Lakatos B., Balogh N., Nagy D., Tudja D. (Somogyi M.), Kóka R., Péntek A. (Balázsi P.), Potornai M. (Dankó G.), Nagy I., Hódi G. (Bakos T.). Edző: Mirgai László. Tuzsér: Szűcs L. – Dancs B., Lakatos T., Bagoly Z., Dallos L. (Gergely I.), Hriskevics, Dolhai M., Tott N. (Setét R.), Iván A., Markos J., Soós T. Játékos-edző: Dancs Béla.

A Vasvári támadott, mégis a látogató szerezte meg a vezetést, majd még két ziccert is kihagyott. A második félidő a házigazdák fölényében telt, ami gólokat eredményezett a küzdelmes, jó színvonalú mérkőzésen.

Gól: Péntek A. (11-esből), Bakos T., illetve Iván A. Ifi: 8–1. (Tudósító: Hankó András)

Mirgai László:
– Ezt a győzelmet Harcsa Zoli bácsi barátomnak ajánlja a csapat, aki nagyon sok fiatal futballistát indított el a pályán, és nagyon sok edzőt, köztük engem is támogatott az évek során. Jómagam, edzőkollégáim, és volt játékosai nevében köszönünk neked mindent, Zoli bácsi!
Dancs Béla: – Egyszer minden sorozat véget ér. Nem úgy nézett ki az első félidő alapján, hogy vereséget szenvedünk, túlságosan megnyugodtunk a vezetés megszerzése után, a másodikban pedig a Vasvári sokkal jobban akarta a győzelmet, ami gólokban is megmutatkozott részükről.

Forrás:Szon.hu

A címlapról ajánljuk