Értékes győzelem a listavezető ellen

2014-10-03 21:12

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 7. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Felsőházi rangadónak is beillő mérkőzésen Tiszavasvári a tabellát vezető Tuszér csapatát fogadta. A hazaiak támadtak, mégis a látogató szerezte meg a vezetést, majd még két ziccert is kihagyott. A második félidő a házigazdák fölényében telt, ami gólokat eredményezett a küzdelmes, jó színvonalú mérkőzésen.

Tiszavasvári–Tuzsér 2–1 (0–1)Tiszavasvári, 250 néző, v.: Tomori P.
Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Lakatos B., Balogh N., Nagy D., Tudja D. (Somogyi M.), Kóka R., Péntek A. (Balázsi P.), Potornai M. (Dankó G.), Nagy I., Hódi G. (Bakos T.). Edző: Mirgai László. Tuzsér: Szűcs L. – Dancs B., Lakatos T., Bagoly Z., Dallos L. (Gergely I.), Hriskevics, Dolhai M., Tott N. (Setét R.), Iván A., Markos J., Soós T. Játékos-edző: Dancs Béla.

A Vasvári támadott, mégis a látogató szerezte meg a vezetést, majd még két ziccert is kihagyott. A második félidő a házigazdák fölényében telt, ami gólokat eredményezett a küzdelmes, jó színvonalú mérkőzésen.

Gól: Péntek A. (11-esből), Bakos T., illetve Iván A. Ifi: 8–1. (Tudósító: Hankó András)

Mirgai László:
– Ezt a győzelmet Harcsa Zoli bácsi barátomnak ajánlja a csapat, aki nagyon sok fiatal futballistát indított el a pályán, és nagyon sok edzőt, köztük engem is támogatott az évek során. Jómagam, edzőkollégáim, és volt játékosai nevében köszönünk neked mindent, Zoli bácsi!
Dancs Béla: – Egyszer minden sorozat véget ér. Nem úgy nézett ki az első félidő alapján, hogy vereséget szenvedünk, túlságosan megnyugodtunk a vezetés megszerzése után, a másodikban pedig a Vasvári sokkal jobban akarta a győzelmet, ami gólokban is megmutatkozott részükről.

Forrás:Szon.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »