Kemény adok-kapok, Vasvári győzelemmel

2014-10-08 17:09

  A Szi-Zo Sport megyei első osztály 8. fordulójában rendezett Szakoly–Tiszavasvári futballmeccs puskaporos hangulaban zajlott, amelynek a vége az lett, hogy a kedd edző kölcsönösen üzengetett az elmúlt napokban a megyei napilap hasábjain.A mérkőzést egyébként a már két góllal is vezető vendég Tiszavsváriak nyerték.Győzelmükkel a dobogó második fokára léptek fel.

Szakoly–Tiszavasvári 2–3 (1–1)Szakoly, 200 néző, v.: Sinka Z.
Szakoly: Szobonya G. – Baumgartner Á., Rebegea, Kiss I., Fodor T., Chioreanu, Horváth G., Palaga P. (Dávid G.), Daru R., Madzin I., Bodai K. (Kiss T.). Edző: Madalina György. Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Daru I., Balogh N. (Somogyi M.), Nagy D., Tudja D., Kóka R., Péntek A. (Balázsi P.), Bakos T. (Dankó G.), Nagy I., Potornai M. (Hódi G.). Edző: Mirgai László. Az időjáráshoz képest jó pályán jó iramú, de nagyon feszült hangulatú mérkőzés volt. Gól: Kiss T. 2, illetve Potornai M., Kóka R., Péntek A. Ifi: 0–8.
Madalina György: – Balszerencsés vereséget szenvedtünk. Az első vasvári gólhoz óriási szerencse szükségeltetett, a másodikat játékosom butaságából, a harmadikat pedig az asszisztens tévedése miatt kaptuk. Balszerencsések voltunk, a 23. percben ugyanis súlyos sérülés miatt cserélni kellett, ami befolyásolta – véleményem szerint – a mérkőzést, mert megint rövid volt a kispadunk. Vereségünk ellenére nem játszottunk alárendelt szerepet, minden dicséretet megérdemel csapatom.Fotók: Pusztai Sándor

Mirgai László: – Minden tiszteletem a szabolcsi játékvezetőké, most is úgy veszem ezt a mérkőzést, hogy a rutinos Sinka spori nem volt formában… Azt viszont megjegyezném, Madzin István szándékosan beleszállt Balogh Norbi sípcsontjába és a stoplik nyoma a sípcsontvédőn keresztül is meglátszik, az esetért pedig még sárga lap sem járt, holott játékosunkat le kellett cserélni, Egyébként, mivel már két góllal is vezettünk, úgy gondolom, megérdemelten szereztük meg a három pontot.

A bajnokság állása:

1. Tuzsér 8 6 1 1 19–8 19
2. Tiszavasvári 8 6 – 2 21–8 18
3. Kemecse 8 5 2 1 19–12 17
4. Nagyhalász 8 5 1 2 13–5 16
5. Ibrány 8 4 2 2 18–5 14
6. Mándok 8 4 2 2 20–9 14
7. Nyírmada 8 4 2 2 24–15 14
8. Baktalórántháza 8 3 1 4 12–11 10
9. Nyírgyulaj 8 3 1 4 9–9 10
10. Tiszakanyár 8 3 1 4 9–12 10
11. Szakoly 8 2 4 2 12–14 10
12. Balkány 8 2 3 3 11–13 9
13. Tiszalök 8 3 – 5 11–15 9
14. Szatmár Unió 8 3 – 5 9–20 9
15. Dombrád 8 – 2 6 7–17 2
16. Nagykálló 8 – – 8 2–43 –

Forrás: Szon.hu

Fotók: Pusztai Sándor


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »