Mentő vitte kórházba a Vasvári focistát

2014-10-15 20:49

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 9. fordulójának szombati nyitányán három mérkőzést játszottak. Tiszavasvári Kemecse csapatát fogadta. A vendégek mestere által NB III-as színvonalúnak kikiáltott élvezetes, közönségszórakoztató mérkőzésen a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez ám végül gól nélkül fejeződött be a mérkőzés. Információnk szerint a hazai csapatba csereként beállt Bakost a mérkőzés végén mentő szállította kórházba.

Tiszavasvári–Kemecse 0–0 Tiszavasvári, 300 néző, v.: Resán.
Tiszavasvári: Kanócz B. – Lakatos I., Daru I., Balogh N. (Lakatos B.), Nagy D., Tudja D. (Bakos T.), Kóka R., Péntek A., Potornai M. (Fazekas V.), Nagy I., Dankó G. (Somogyi M.). Edző: Mirgai László. Kemecse: Kromplák Gy. – Simon D., Szűcs F., Hokk Á., Iván Zs. (Gömze A.), Lukács B., Lakatos L., Orgován Gy., Majoros Á., Szaffián Sz. (Birovecz J.), Ruska T. (Csomány Ö.). Edző: Hokk Béla.

Magas színvonalú, élvezetes, közönségszórakoztató mérkőzésen a hazaiak némileg közelebb álltak a győzelemhez, de a vendégeknek is voltak komoly helyzetei. Ifi: 10–0. (Hankó András)

Fotó: Pusztai Sándor

Mirgai László: – Büszke vagyok játékosaimra. Ha őszinte akarok lenni, kicsivel közelebb álltunk a győzelemhez, hisz rúgtunk három kapufát, és a vendégek kapusa bravúrt bravúrra halmozott. Ugyanakkor, reálisan nézve a Kemecsének is volt egy kapufája és három nagy helyzete, ezért a döntetlennel sem lehetek elégedetlen. Ezt a jó mérkőzést egy dolog árnyékolja be: játékosunkat, Bakos Tibort a mentő vitte el a lefújást követően. Hokk Béla: – Megint el kell mondanom, hogy ragyogó, NB III-as színvonalú mérkőzést játszottunk. Igazságosnak érzem az eredményt.

Forrás:Szon.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Benyusz letarolta a Berettyót

Elolvasom »