A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 9. fordulójának szombati nyitányán három mérkőzést játszottak. Tiszavasvári Kemecse csapatát fogadta. A vendégek mestere által NB III-as színvonalúnak kikiáltott élvezetes, közönségszórakoztató mérkőzésen a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez ám végül gól nélkül fejeződött be a mérkőzés. Információnk szerint a hazai csapatba csereként beállt Bakost a mérkőzés végén mentő szállította kórházba.

Tiszavasvári–Kemecse 0–0 Tiszavasvári, 300 néző, v.: Resán.
Tiszavasvári: Kanócz B. – Lakatos I., Daru I., Balogh N. (Lakatos B.), Nagy D., Tudja D. (Bakos T.), Kóka R., Péntek A., Potornai M. (Fazekas V.), Nagy I., Dankó G. (Somogyi M.). Edző: Mirgai László. Kemecse: Kromplák Gy. – Simon D., Szűcs F., Hokk Á., Iván Zs. (Gömze A.), Lukács B., Lakatos L., Orgován Gy., Majoros Á., Szaffián Sz. (Birovecz J.), Ruska T. (Csomány Ö.). Edző: Hokk Béla.

Magas színvonalú, élvezetes, közönségszórakoztató mérkőzésen a hazaiak némileg közelebb álltak a győzelemhez, de a vendégeknek is voltak komoly helyzetei. Ifi: 10–0. (Hankó András)

Fotó: Pusztai Sándor

Mirgai László: – Büszke vagyok játékosaimra. Ha őszinte akarok lenni, kicsivel közelebb álltunk a győzelemhez, hisz rúgtunk három kapufát, és a vendégek kapusa bravúrt bravúrra halmozott. Ugyanakkor, reálisan nézve a Kemecsének is volt egy kapufája és három nagy helyzete, ezért a döntetlennel sem lehetek elégedetlen. Ezt a jó mérkőzést egy dolog árnyékolja be: játékosunkat, Bakos Tibort a mentő vitte el a lefújást követően. Hokk Béla: – Megint el kell mondanom, hogy ragyogó, NB III-as színvonalú mérkőzést játszottunk. Igazságosnak érzem az eredményt.

Forrás:Szon.hu

A címlapról ajánljuk