Fidesz fölény a Megyei Közgyűlésben

2014-10-16 13:55

  A vasárnapi önkormányzati választás megyei eredményeiről tartottak értékelő sajtótájékoztatót kedden délelőtt a nyíregyházi Megyeházán. Seszták Oszkár, megyei közgyűlési elnök elmondta, büszkeségre ad okot, hogy a legnagyobb választói részvételt éppen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében regisztrálták, 52,6 %-al. Mint elmondta, ez nagyfokú legitimációt ad az újonnan megalakuló megyei közgyűlésnek, feladatai elvégzéséhez.

A megyei közgyűlés megválasztható tagjainak száma 25 fő. Térségünket (Tiszavasvári Járás) a megyei közgyűlésben két polgármester: Dr Fülöp Erik (Jobbik)Tiszavasvári és Gömze Sándor (Fidesz-KDNP) Tiszalök polgármestere képviselheti. A megyei közgyűlés elnöke várhatóan újra Seszták Oszkár lehet.


A megyei közgyűlés megválasztható tagjainak száma 25 fő.(c) Fotó:Retrofm.hu


SZABOLCS–SZATMÁR–BEREG megyei közgyűlés választásának eredménye:

FIDESZ-KDNP       16
JOBBIK                    5
MSZP                       3
ÖSSZEFOGÁS        1

Forrás:SunshineFm


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Fiatal gazdák fóruma a Malifer Rendezvényházban

Elolvasom »