A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 11. fordulójában teljes fordulót rendeztek a hétvégén. Tiszavasvári csapata a múlt heti nagyhalászi fiaskó után hazai pályán fogadta a Nyírmada csapatát.A tipikus egygólos mérkőzésen a hazaiak közelebb áltak a győzelemhez, de a fölényüket nem tudták gólra váltani,ami a végén megbosszult magát hiszen a vendégek egy talált góllal  mind három pontot elvitték.

Tiszavasvári–Nyírmada 0–1 (0–1)Tiszavasvári, 150 néző, v.: Homonai.
Tiszavasvári: Polgári L. – Nagy D. (Szolya T.), Daru I., Lakatos I., Tudja D. (Fazekas V.), Potornai M., Péntek A. (Dankó G.), Lakatos B., Bakos T. (Péntek M.), Somogyi M. (Hódi G.), Nagy I. Edző: Mirgai László.Nyírmada: Kardos Z. – Mátyus Cs., Géczi I., Puskás Á., Danku A., Bancsi G., Fejes J., Nagy M. (Szűcs B.), Németh A. (Szikszai A.),
Dávid R., Barta F. (Derceni B.). Edző: Szőke István.


Fotó: Pusztai Sándor


A hazaiak legalább egy pontot megérdemeltek volna. Gól: Dávid R.

Ifi: 2–0.

Mirgai László: – Sajnálom a csapatomat, mert mindent megtett a pontszerzés érdekében. Más kérdés, nekünk hetek óta a kapufáról kifelé, míg az ellenfélnek a hátáról is kapuba pattan a labda. Most ilyen időszakot élünk, meggyünk tovább, megpróbálunk a következő meccsen javítani.Szőke István: – Tipikus egygólos mérkőzés volt. El kell ismerni, hogy a hazai csapat becsülettel nyomott, de a kontráink végén akár többször is kapuba találhattunk volna.

Forrás:Szon.hu

A címlapról ajánljuk