Oda az otthoni veretlenség

2014-10-29 16:14

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 11. fordulójában teljes fordulót rendeztek a hétvégén. Tiszavasvári csapata a múlt heti nagyhalászi fiaskó után hazai pályán fogadta a Nyírmada csapatát.A tipikus egygólos mérkőzésen a hazaiak közelebb áltak a győzelemhez, de a fölényüket nem tudták gólra váltani,ami a végén megbosszult magát hiszen a vendégek egy talált góllal  mind három pontot elvitték.

Tiszavasvári–Nyírmada 0–1 (0–1)Tiszavasvári, 150 néző, v.: Homonai.
Tiszavasvári: Polgári L. – Nagy D. (Szolya T.), Daru I., Lakatos I., Tudja D. (Fazekas V.), Potornai M., Péntek A. (Dankó G.), Lakatos B., Bakos T. (Péntek M.), Somogyi M. (Hódi G.), Nagy I. Edző: Mirgai László.Nyírmada: Kardos Z. – Mátyus Cs., Géczi I., Puskás Á., Danku A., Bancsi G., Fejes J., Nagy M. (Szűcs B.), Németh A. (Szikszai A.),
Dávid R., Barta F. (Derceni B.). Edző: Szőke István.


Fotó: Pusztai Sándor


A hazaiak legalább egy pontot megérdemeltek volna. Gól: Dávid R.

Ifi: 2–0.

Mirgai László: – Sajnálom a csapatomat, mert mindent megtett a pontszerzés érdekében. Más kérdés, nekünk hetek óta a kapufáról kifelé, míg az ellenfélnek a hátáról is kapuba pattan a labda. Most ilyen időszakot élünk, meggyünk tovább, megpróbálunk a következő meccsen javítani.Szőke István: – Tipikus egygólos mérkőzés volt. El kell ismerni, hogy a hazai csapat becsülettel nyomott, de a kontráink végén akár többször is kapuba találhattunk volna.

Forrás:Szon.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »