Edzőváltás Tiszavasváriban

2014-11-14 09:56

  Új edzővel folytatja bajnoki szereplését a Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapata.A korábbi szakvezetővel, Grandjean Gáborral közös megegyezéssel szerződést bontott a szakosztály, egyúttal döntött az utód személyéről.Érdekesség, hogy frissen kinevezett Türk Ferenc Kisvárdáról érkezett, és az őszi idényből hátralévő négy mérkőzésen játszani fog az „osztálytárs” együttesben.

Nem éppen szokványos módját választották az edzőváltásnak – Tiszavasváriban. Az NB II. Észak-keleti csoportban érdekelt férfi kézilabdacsapat közös megegyezéssel szakított Grandjean Gáborral, és mint arról hírt adtunk: Türk Ferenc személyében „osztálytárs” Kisvárda aktív játékosát nevezte ki trénernek. A pályakezdő szakvezető jó barátja, Molnár András, EHF mesteredző segíti munkáját, annál is inkább, mivel Türk Ferenc az őszi idényből még hátralévő meccseken a várdai együttesben is szerepelni fog!


Nem jöttek az eredmények


Az új trénernek rögtön fel van adva a lecke hsiezn a nem túl fényesen muzsikáló Vasvári a fehérgyarmati katlanban próbál kozmetikázni eredménysorán. Persze, a szombati parti (kezdés: 18 óra) kimenetele legalább ennyire izgatja a házigazdákat, akik egyelőre rosszabbul állnak a tabellán megyei riválisuknál.

Forrás:KELET MO


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »