Új edzővel folytatja bajnoki szereplését a Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapata.A korábbi szakvezetővel, Grandjean Gáborral közös megegyezéssel szerződést bontott a szakosztály, egyúttal döntött az utód személyéről.Érdekesség, hogy frissen kinevezett Türk Ferenc Kisvárdáról érkezett, és az őszi idényből hátralévő négy mérkőzésen játszani fog az „osztálytárs” együttesben.

Nem éppen szokványos módját választották az edzőváltásnak – Tiszavasváriban. Az NB II. Észak-keleti csoportban érdekelt férfi kézilabdacsapat közös megegyezéssel szakított Grandjean Gáborral, és mint arról hírt adtunk: Türk Ferenc személyében „osztálytárs” Kisvárda aktív játékosát nevezte ki trénernek. A pályakezdő szakvezető jó barátja, Molnár András, EHF mesteredző segíti munkáját, annál is inkább, mivel Türk Ferenc az őszi idényből még hátralévő meccseken a várdai együttesben is szerepelni fog!


Nem jöttek az eredmények


Az új trénernek rögtön fel van adva a lecke hsiezn a nem túl fényesen muzsikáló Vasvári a fehérgyarmati katlanban próbál kozmetikázni eredménysorán. Persze, a szombati parti (kezdés: 18 óra) kimenetele legalább ennyire izgatja a házigazdákat, akik egyelőre rosszabbul állnak a tabellán megyei riválisuknál.

Forrás:KELET MO

A címlapról ajánljuk