Bajuszvágás után jöhet a szakáll ?

2014-12-03 12:21

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 16. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Ez egy előrehozott forduló volt a megyei szövetség döntése alapján mivel tavasszal gyakran fordul elő, hogy a hó olvadás után a pályák nem igazán alkalmasak mérkőzés megrendezésére. A Tiszavasvári a Szatmár Unió csapatához látogatott Fehérgyarmatra. Jó iramú mérkőzésen a nagy hidegben remek második félidőben mutatott játékkal búcsúztak a Mirgai legények a szezontól.

A szurkolók a múlt heti bajuszvágás után egyre gyakrabban teszik fel a kérdést, hogy ha a csapat ilyen jól fog szerepelni vajon László Zoltán szakálla is áldozatul eshet a csapat menetelésének?

Szatmár Unió FC–Tiszavasvári 1–7 (0–1)Fehérgyarmat, 150 néző, v.: Resán G.
Szatmár Unió: Kőrösi N. – Gégény M., Gál R., Juhász B., Rigó A., Bogár M., Balogh P., Baksa Á. (Bartha T.), Császár T. (Póti M.), Veress L. (Bartha G.), Bodó R. Edző: Siti Ferenc.Tiszavasvári: Kanócz B. – Balogh N., Daru I., Nagy D., Lakatos I., Potornai M. (Bakos T.) Péntek A. (Lakatos B.), Kóka R. (Szolyka T.), Somogyi M. (Fazekas V.), Tudja D., Nagy I. (Dankó G.). Edző: Mirgai László.
Gól: Bartha T., illetve Nagy I. 3, Somogyi M., Bakos T., Fazekas V., Nagy D. Kiállítva: Kőrösi N. (80. perc). Ifi: 2–6.

Siti Ferenc
: – Szégyen és gyalázat, amit ma futball címszó alatt műveltünk. Nagyon remélem, hogy játékosaim is szégyellik magukat, mert én nagyon! Ennek a mai játéknak mindenképpen lesznek következményei! Jó pihenést kívánunk minden szurkolónknak.

Mirgai László:
– Megmondom őszintén, az első félidő után nagyon mérges voltam játékosaimra, mert úgy éreztem, belealudtunk a meccsbe és a hazai fiatalok nagyon ügyesen futballoztak. A szünet után azonban azt csinálták játékosaim, amit megbeszéltünk, visszakaptam a pályán, amit kértem tőlük, s a második félidő közepétől az ellenfél, minthsa feladta volna a mérkőzést. Hálásan köszönjük mindazoknak, akik az egész éves munkánkat bármilyen formában segítették. Gratulálok csapatomnak, hogy a mai napon ezzel a szép győzelemmel feltették az i-re a pontot.

Forrás:Szon.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Benyusz letarolta a Berettyót

Elolvasom »