A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 16. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Ez egy előrehozott forduló volt a megyei szövetség döntése alapján mivel tavasszal gyakran fordul elő, hogy a hó olvadás után a pályák nem igazán alkalmasak mérkőzés megrendezésére. A Tiszavasvári a Szatmár Unió csapatához látogatott Fehérgyarmatra. Jó iramú mérkőzésen a nagy hidegben remek második félidőben mutatott játékkal búcsúztak a Mirgai legények a szezontól.

A szurkolók a múlt heti bajuszvágás után egyre gyakrabban teszik fel a kérdést, hogy ha a csapat ilyen jól fog szerepelni vajon László Zoltán szakálla is áldozatul eshet a csapat menetelésének?

Szatmár Unió FC–Tiszavasvári 1–7 (0–1)Fehérgyarmat, 150 néző, v.: Resán G.
Szatmár Unió: Kőrösi N. – Gégény M., Gál R., Juhász B., Rigó A., Bogár M., Balogh P., Baksa Á. (Bartha T.), Császár T. (Póti M.), Veress L. (Bartha G.), Bodó R. Edző: Siti Ferenc.Tiszavasvári: Kanócz B. – Balogh N., Daru I., Nagy D., Lakatos I., Potornai M. (Bakos T.) Péntek A. (Lakatos B.), Kóka R. (Szolyka T.), Somogyi M. (Fazekas V.), Tudja D., Nagy I. (Dankó G.). Edző: Mirgai László.
Gól: Bartha T., illetve Nagy I. 3, Somogyi M., Bakos T., Fazekas V., Nagy D. Kiállítva: Kőrösi N. (80. perc). Ifi: 2–6.

Siti Ferenc
: – Szégyen és gyalázat, amit ma futball címszó alatt műveltünk. Nagyon remélem, hogy játékosaim is szégyellik magukat, mert én nagyon! Ennek a mai játéknak mindenképpen lesznek következményei! Jó pihenést kívánunk minden szurkolónknak.

Mirgai László:
– Megmondom őszintén, az első félidő után nagyon mérges voltam játékosaimra, mert úgy éreztem, belealudtunk a meccsbe és a hazai fiatalok nagyon ügyesen futballoztak. A szünet után azonban azt csinálták játékosaim, amit megbeszéltünk, visszakaptam a pályán, amit kértem tőlük, s a második félidő közepétől az ellenfél, minthsa feladta volna a mérkőzést. Hálásan köszönjük mindazoknak, akik az egész éves munkánkat bármilyen formában segítették. Gratulálok csapatomnak, hogy a mai napon ezzel a szép győzelemmel feltették az i-re a pontot.

Forrás:Szon.hu

A címlapról ajánljuk