A Tiszavasvári SE lett az év férfi labdarúgó csapata

2015-01-22 17:35

  A megye legjobb edzőit, szakvezetőit és játékosait köszöntötték. A Magyar Labdarúgó-szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága a 2014. év teljes zárásaként a legeredményesebb megyei csapatok, játékosok, edzők, a sportágban dolgozók tiszteletére díjátadó ünnepséget tartott – Nyíregyházán.

A Szalacsi Árpád elnök és Krizán Sándor igazgató jelenlétében rendezett ünnepségen elhangzott, hogy az ország második legtöbb futballistáját „foglalkoztató” szabolcsi régióban még mindig kitüntetett figyelem övezi a játékot. A megyei díjazottak között igen elismerő díjat vehetett át a tavalyi évben remek formát mutató Tiszavasvári SE megyei I.osztályban szereplő csapata.

A díjat az egyesület elnöke Nácsa Balázs vette át.(c)Fotó: Szon.hu

Díjazottak:

Az év női labdarúgója: Bodor Renáta (Nyírség NSC)
Az év férfi labdarúgója: Markos János (Tuzsér SE)
Az év férfi utánpótlás labdarúgója: Fodor Csaba (Mátészalkai MTK, Nyírsuli)
Az év női labdarúgó csapata: Nyírség NSC
Az év férfi labdarúgó csapata: Tiszavasvári SE
Az év utánpótlás csapata: Grund FSE U16 korosztály
Az év futsal csapata: Petőfi DSZSE Csenger
Az év férfi felnőtt labdarúgó edzője: Szőke István (Nyírmada)
Az év utánpótlás edzője: Márton Péter (Filo)
Az év női edzője: Makay Robin (Nyírbátor)
Az év aktívája, Kocsis Sándor díj: Tóth Mihályné
Szabolcs-Szatmár-Bereg Labdarúgásáért díj: Szilágyi Sándor (Csenger).

Forrás:Szon.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »