Sokat nem látták otthon az elmúlt napokban a tiszavasvári futballistákat – jól sikerült a szlovák túra.Az elmúlt napokban „ágyrajáró” vendégek voltak otthon a tiszavasvári futballisták – vagy még azok sem. Szlovák portyát tudott le ugyanis a megyei első osztályú együttes, amely pénteken a harmadik vonalban érdekelt Kassa-SAC ellen vívott felkészülési összecsapáson 2–2-es döntetlent ért el.

Szombaton még „húzósabb” feladat jutott a bajnoki tabella harmadik helyén tanyázó gárdának: a szomszédos ország második vonalában jegyzett Lokomotív Kassával szemben próbált domborítani. Nos, a szlovák klub 3–1-re nyert, mindazonáltal az eredmény, főként pedig a mutatott teljesítmény miatt az égvilágon semmi ok nincs a
kesergésre.

A Mirgai-legénység négy régi-új szerzeményt szólított soraiba: Lakatos Bence visszatért Ibrányból, a Dobos Zoltán, Czifrák Roland páros Tiszalökről érkezett. A legfrissebb fejlemény pedig Kovács Béla átigazolása, a támadó a Sényőt segítette az őszi idényben. A szlovák vonal azonban tovább él. Mármint abban az értelemben, hogy nem egészen két hét múlva az FC Moldova vendégeként lép pályára a Tiszavasvári. A határ túloldalán az NB II-ben szereplő klub néhány nappal később viszonozza a látogatást számolt be a Kelet-Magyarország.

KM-KT

A címlapról ajánljuk