A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 17. fordulójának mérkőzéseivel megkezdődött a tavaszi idény. Mindjárt meglepő eredményekkel...A Mirgai László edzőt derékbántalmak miatt nélkülöző Tiszavasvári Ibrány csapatát fogadta hazai pályán. Az első félidőben a hazaiak nagyon gyengén játszottak, a második félidőben már uralták a mérkőzést, de gólt nem tudtak szerezni summázta a látottakat a megbízott tréner Fazekas Marci.

Tiszavasvári–Ibrány 0–2 (0–2)Tiszavasvári, 200 néző, v.: Kiss L.
Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Dobos Z. (Lakatos B.), Lakatos B., Balogh N., Potornai M. (Bakos T.), Nagy I. (Fazekas V.), Tudja D. (Nagy D.), Kóka R., Czifrák R. (Péntek A.), Kovács B. Megbízott játékos-edző: Fazekas Viktor.Ibrány: Tóth N. – Orosz D., Bodó G., Deme A., Kovács I. (Csáki J.), Torma T., Gergely B., Islony
(Somogyi M.), Somogyi T. (Kiss P.), Kiss T. (Petics Gy.), Makai I. (Papp M.). Edző: Gerliczki Máté.


Az Ibrány-Tiszavasvári őszi találkozója is nagy küzdelmet hozott Fotó: Pusztai Sándor


A második óriási helyzetét a 3. percben értékesítette az Ibrány, ami megfogta – a Mirgai László edzőt
derékbántalmak miatt nélkülöző – hazaiakat. Még két lehetőséget alakítottak ki a vendégek, míg ötlet és gólhelyzet nélkül küzdöttek a hazaiak. A szünet után kiegyenlített volt a játék, ugyanakkor a Vasvárinak esélye sem volt az egyenlítésre.

Gól: Somogyi T., Islony. Ifi: 8–0.

Fazekas Viktor – Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, a másodikat mi uraltuk, de gólt nem tudtunk szerezni. A mesternek mielőbbi gyógyulást kívánunk!
Gerliczki Máté: – Mielőbbi gyógyulást kívánunk Mirgai Lászlónak!. Szerényen érkeztünk, még szerényebben távozunk. Most arattunk egy szép és nagyon fontos győzelmet – teljesen megérdemelten.

Forrás:Szon.hu

A címlapról ajánljuk