Meglátja mester menni fog...

2015-03-08 20:15

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 17. fordulójának mérkőzéseivel megkezdődött a tavaszi idény. Mindjárt meglepő eredményekkel...A Mirgai László edzőt derékbántalmak miatt nélkülöző Tiszavasvári Ibrány csapatát fogadta hazai pályán. Az első félidőben a hazaiak nagyon gyengén játszottak, a második félidőben már uralták a mérkőzést, de gólt nem tudtak szerezni summázta a látottakat a megbízott tréner Fazekas Marci.

Tiszavasvári–Ibrány 0–2 (0–2)Tiszavasvári, 200 néző, v.: Kiss L.
Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Dobos Z. (Lakatos B.), Lakatos B., Balogh N., Potornai M. (Bakos T.), Nagy I. (Fazekas V.), Tudja D. (Nagy D.), Kóka R., Czifrák R. (Péntek A.), Kovács B. Megbízott játékos-edző: Fazekas Viktor.Ibrány: Tóth N. – Orosz D., Bodó G., Deme A., Kovács I. (Csáki J.), Torma T., Gergely B., Islony
(Somogyi M.), Somogyi T. (Kiss P.), Kiss T. (Petics Gy.), Makai I. (Papp M.). Edző: Gerliczki Máté.


Az Ibrány-Tiszavasvári őszi találkozója is nagy küzdelmet hozott Fotó: Pusztai Sándor


A második óriási helyzetét a 3. percben értékesítette az Ibrány, ami megfogta – a Mirgai László edzőt
derékbántalmak miatt nélkülöző – hazaiakat. Még két lehetőséget alakítottak ki a vendégek, míg ötlet és gólhelyzet nélkül küzdöttek a hazaiak. A szünet után kiegyenlített volt a játék, ugyanakkor a Vasvárinak esélye sem volt az egyenlítésre.

Gól: Somogyi T., Islony. Ifi: 8–0.

Fazekas Viktor – Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, a másodikat mi uraltuk, de gólt nem tudtunk szerezni. A mesternek mielőbbi gyógyulást kívánunk!
Gerliczki Máté: – Mielőbbi gyógyulást kívánunk Mirgai Lászlónak!. Szerényen érkeztünk, még szerényebben távozunk. Most arattunk egy szép és nagyon fontos győzelmet – teljesen megérdemelten.

Forrás:Szon.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »