Tiszavasváriba jön a SPAR

2015-03-10 21:48

  A kormány kereskedelmet érintő intézkedései – az élelmiszerlánc-felügyeleti díjak emelése, a vasárnapi zárva tartás, a veszteséges működés tiltása – hátrányosan érinti a multikat, ezért a költségeiket mindenképpen le kell faragniuk, ha továbbra is szeretnének Magyarországon maradni. Január elején még arról szóltak a hírek, hogy több Spar-üzlet is bezárhat, de ezt később Maczelka Márk, a Spar Magyarország Kft. kommunikációs vezetője a Magyar Nemzetnek cáfolta sőt, azt mondta, hogy új üzleteket nyitnak az idén. Az elmúlt napok eseményei arra engednek következtetni, hogy a SPAR új üzletet nyit Tiszavasváriban.

Nincsenek új információim - Így nyilatkozott néhány nappal (március 06.) ezelőtt Dr.Fülöp Erik polgármester a Tiszavasvári Városi Televíziónak. A város első embere szerint a Spar Magyarország Kft. bár engedélyes tervekkel rendelkezik, de a "pláza törvény" miatti megnövekedett adóterhek, valamint az áruházlánc veszteségei miatt nem valószínű, hogy 2015-ben áruházat nyitna Tiszavasváriban.

Aztán az elmúlt napok eseményeit látva(akinek arra volt dolga) bárki saját szemével is meggyőződhet arról, hogy a régóta üresen álló hatalmas terület nem csak a kerítéssel történt körbezárásról szólt. A napokban megjelent az első földmunkagép sőt március 09. hétfő óta már tábla hirdeti: Tiszavasváriba jön a SPAR. A táblán olvasható információkból kiderül, hogy az építtető egy fővárosi cég. A kivitelező a nyíregyházi Gádor- Architect Kft. A táblán az is olvasható, hogy a tervek szerint az üzlet átadása év végén megtörténik.

Forrás: Best Of Rádió


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »