Veterán kapust váltó ifikapus bravúrjai

2015-04-30 00:00

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 24. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Mirgai László tanítványai a Kemecse csapatához látogatottak és értékes győzelmet arattak. Nem indult jól a mérkőzés, hiszen a kilencedik percben az ifi kapusnak kellett beállni a veteránként erre a mérkőzésre beugró Szőllősi Attila helyére. A fiatal kapus hatalmas bravúrokat bemutatva az egész mérkőzésen szenzációsan védett és nagyban hozzájárult a csapat idegenbeli sikeréhez.

Kemecse–Tiszavasvári 0–2 (0–0) Kemecse, 250 néző, v.: Homonai P.
Kemecse: Félegyházi V. – Karkusz A. (Csomány Ö.), Szűcs F., Hokk Á., Majoros Á., Orgován Gy., Szaffián Sz. (Osváth S.), Simon D. (Hokk B.), Orosz M., Lukács B., Gömze A. (Iván Zs.). Edző: Hokk Béla.Tiszavasvári: Szőllősi A. (Nagy L.) – Lakatos I., Lakatos Barna (Németh A.), Potornai M., Czifrák R., Daru I., Dobos Z. (Gyurján R., Poczkodi R.), Balogh N., Kóka R., Kovács B. (Dankó G.), Nagy D. Edző: Mirgai László.

A focit gólra játsszák, és amíg a hazaiak egyszer sem, a vendégek kétszer is betaláltak. A győzelmet jobban akaró Tiszavasvári minden tekintetben ényesítette akaratát, így megérdemelten nyert a formán kívül játszó hazaiak ellen.Gól: Potornai M., Kóka R. (11-esből). Kiállítva: Hokk Á. (76. perc), Ifi: 2–3. (Tudósító: Kondor Lajos)
Hokk Béla: – A szerdai kupameccs után enerváltan játszottunk, ettől függetlenül megvoltak a helyzeteink. Az a csapat viszont, amely nem használja ki lehetőségeit, vereségre van ítélve. Mirgai László: – Futballistáim ezen a mérkőzésen akaratból, hozzáállásból és játékból is jelesre vizsgáztak, metrt egy nagyon jó Kemecsét tudtunk legyőzni. Méghozzá úgy, hogy a kilencedik percben már az ifikapusnak kellett beállni, akik szenzációsan védett. Ami még öröm számomra, a másik két fiatal, Németh Attila és Poczkodi Richárd is nagyszerűen helytállt.

Forrás:Szon.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »