A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 24. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Mirgai László tanítványai a Kemecse csapatához látogatottak és értékes győzelmet arattak. Nem indult jól a mérkőzés, hiszen a kilencedik percben az ifi kapusnak kellett beállni a veteránként erre a mérkőzésre beugró Szőllősi Attila helyére. A fiatal kapus hatalmas bravúrokat bemutatva az egész mérkőzésen szenzációsan védett és nagyban hozzájárult a csapat idegenbeli sikeréhez.

Kemecse–Tiszavasvári 0–2 (0–0) Kemecse, 250 néző, v.: Homonai P.
Kemecse: Félegyházi V. – Karkusz A. (Csomány Ö.), Szűcs F., Hokk Á., Majoros Á., Orgován Gy., Szaffián Sz. (Osváth S.), Simon D. (Hokk B.), Orosz M., Lukács B., Gömze A. (Iván Zs.). Edző: Hokk Béla.Tiszavasvári: Szőllősi A. (Nagy L.) – Lakatos I., Lakatos Barna (Németh A.), Potornai M., Czifrák R., Daru I., Dobos Z. (Gyurján R., Poczkodi R.), Balogh N., Kóka R., Kovács B. (Dankó G.), Nagy D. Edző: Mirgai László.

A focit gólra játsszák, és amíg a hazaiak egyszer sem, a vendégek kétszer is betaláltak. A győzelmet jobban akaró Tiszavasvári minden tekintetben ényesítette akaratát, így megérdemelten nyert a formán kívül játszó hazaiak ellen.Gól: Potornai M., Kóka R. (11-esből). Kiállítva: Hokk Á. (76. perc), Ifi: 2–3. (Tudósító: Kondor Lajos)
Hokk Béla: – A szerdai kupameccs után enerváltan játszottunk, ettől függetlenül megvoltak a helyzeteink. Az a csapat viszont, amely nem használja ki lehetőségeit, vereségre van ítélve. Mirgai László: – Futballistáim ezen a mérkőzésen akaratból, hozzáállásból és játékból is jelesre vizsgáztak, metrt egy nagyon jó Kemecsét tudtunk legyőzni. Méghozzá úgy, hogy a kilencedik percben már az ifikapusnak kellett beállni, akik szenzációsan védett. Ami még öröm számomra, a másik két fiatal, Németh Attila és Poczkodi Richárd is nagyszerűen helytállt.

Forrás:Szon.hu

A címlapról ajánljuk