Veterán kapust váltó ifikapus bravúrjai

2015-04-30 00:00

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 24. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Mirgai László tanítványai a Kemecse csapatához látogatottak és értékes győzelmet arattak. Nem indult jól a mérkőzés, hiszen a kilencedik percben az ifi kapusnak kellett beállni a veteránként erre a mérkőzésre beugró Szőllősi Attila helyére. A fiatal kapus hatalmas bravúrokat bemutatva az egész mérkőzésen szenzációsan védett és nagyban hozzájárult a csapat idegenbeli sikeréhez.

Kemecse–Tiszavasvári 0–2 (0–0) Kemecse, 250 néző, v.: Homonai P.
Kemecse: Félegyházi V. – Karkusz A. (Csomány Ö.), Szűcs F., Hokk Á., Majoros Á., Orgován Gy., Szaffián Sz. (Osváth S.), Simon D. (Hokk B.), Orosz M., Lukács B., Gömze A. (Iván Zs.). Edző: Hokk Béla.Tiszavasvári: Szőllősi A. (Nagy L.) – Lakatos I., Lakatos Barna (Németh A.), Potornai M., Czifrák R., Daru I., Dobos Z. (Gyurján R., Poczkodi R.), Balogh N., Kóka R., Kovács B. (Dankó G.), Nagy D. Edző: Mirgai László.

A focit gólra játsszák, és amíg a hazaiak egyszer sem, a vendégek kétszer is betaláltak. A győzelmet jobban akaró Tiszavasvári minden tekintetben ényesítette akaratát, így megérdemelten nyert a formán kívül játszó hazaiak ellen.Gól: Potornai M., Kóka R. (11-esből). Kiállítva: Hokk Á. (76. perc), Ifi: 2–3. (Tudósító: Kondor Lajos)
Hokk Béla: – A szerdai kupameccs után enerváltan játszottunk, ettől függetlenül megvoltak a helyzeteink. Az a csapat viszont, amely nem használja ki lehetőségeit, vereségre van ítélve. Mirgai László: – Futballistáim ezen a mérkőzésen akaratból, hozzáállásból és játékból is jelesre vizsgáztak, metrt egy nagyon jó Kemecsét tudtunk legyőzni. Méghozzá úgy, hogy a kilencedik percben már az ifikapusnak kellett beállni, akik szenzációsan védett. Ami még öröm számomra, a másik két fiatal, Németh Attila és Poczkodi Richárd is nagyszerűen helytállt.

Forrás:Szon.hu


A rovat további cikkei
  • TOP összegek - Pályáztak, nyertek, fejlesztenek

    A Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) 89,3 milliárd forintos forráskeret jut megyénkre. Az augusztus végi adatok szerint a fejlesztési források 66 százalékára, mintegy 58,8 milliárd forintra hirdettek nyerteseket, a rendelkezésre álló forrás 51 százalékára, 45,8 milliárd forintra már megkötötték a szerződéseket a pályázókkal, az összes forrásból 36 milliárd forintot pedig ki is fizettek a sikeres pályázóknak. Az eddig beérkezett 633 pályázat közül 346 kap támogatást.

  • Kerékpárokat loptak Tiszalökön

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. István 59 éves és K. József 45 éves tiszalöki lakosok ellen. A férfiak 2017. szeptember 19-én a tiszalöki vasútállomásról megpróbáltak ellopni egy lezárt állapotú kerékpárt, de a vasútőr megzavarta őket, így elmenekültek a helyszínről.

  • Tűz volt az égetőben

      Kigyulladt egy olajhűtésű szivattyú csütörtökön délután Tiszavasváriban, a Kabay János utca egyik telephelyén közölte a Katasztrófavédelem. A város önkormányzati, a nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók két habsugárral és két kézi tűzoltó készülékekkel oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.Közélet »

Tűz volt az égetőben

  Kigyulladt egy olajhűtésű szivattyú csütörtökön délután Tiszavasváriban, a Kabay János utca egyik telephelyén közölte a Katasztrófavédelem. A város önkormányzati, a nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók két habsugárral és két kézi tűzoltó készülékekkel oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kultúra »

Rekord évet zárt a Szentmihályi Gyógyfürdő

  Hivatalosan vasárnapig tartott nyitva a közelmúltban hullámmedencével is bővült Szentmihályi Gyógyfürdő és Strandfürdő Tiszavasváriban, a hétvégi lehűlés miatt azonban gyakorlatilag szombaton zárta a szezont a város strandja. Volosinóczki Béla, a cég ügyvezetője a borús idő ellenére is derűsen újságolta, hogy minden korábbinál sikeresebb, látogatottabb volt az idei nyaruk.


Gazdaság »

TOP összegek - Pályáztak, nyertek, fejlesztenek

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) 89,3 milliárd forintos forráskeret jut megyénkre. Az augusztus végi adatok szerint a fejlesztési források 66 százalékára, mintegy 58,8 milliárd forintra hirdettek nyerteseket, a rendelkezésre álló forrás 51 százalékára, 45,8 milliárd forintra már megkötötték a szerződéseket a pályázókkal, az összes forrásból 36 milliárd forintot pedig ki is fizettek a sikeres pályázóknak. Az eddig beérkezett 633 pályázat közül 346 kap támogatást.

Sport »

Tanuszoda - Egy karcsapással közelebb

  A Magyar Közlöny 2017. június 2-i számából kiderül: a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program II. ütemének keretében összesen 65 településen épül tanuszoda vagy tornaterem, illetve történik tanterem fejlesztés. A tanuszoda fejlesztések előfeltétele, hogy az érintett önkormányzatok a fejlesztés helyszínéül szolgáló ingatlanokat ingyenesen az állam tulajdonába adják.Ezt már olvasta?

Elolvasom »