Tíz évvel ezelőtt Fazekas Viktor és Fecsku István agyából pattant ki egy nyári focitábor megrendezésének ötlete gyerekeknek. A tábornak azóta is nagy sikere van, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy folytatás következik.A megyei első osztályú helyi csapat legendás játékosa az elmúlt egy évtizedben jelentősen kivette a részét a tábor szervezéséből és  egyetlen alkalommal sem hiányzott a táborból.

A jubileumi 10. nyári focitábor ezúttal augusztus 3-5-re hirdették meg, és akkora az érdeklődés, hogy három trénerre lesz szükség. A program: délelőtt edzés a vasvári focipályán, ebéd, majd a városi strandon délutáni  edzés a homokban. Mivel jubileumhoz érkezett a rendezvény, különlegesebb lesz, mint a többi. A szervezők meghívták Igor Bogdanovicsot, Kerekes Zsombort és Dombi Tibort, a Debrecen élvonalbeli együttesének korábbi és jelenlegi kiválóságait.

Ők a zárónap délutánján edzést tartanak a 9-10 éves srácoknak, este pedig a közös vacsora alkalmával a gyerekek kérdéseket tehetnek majd fel a volt válogatott játékosoknak.

Forrás:KM

A címlapról ajánljuk