Labdarúgás: Megvan az első bajnoki pont

2015-08-24 16:41

  A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 2. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. A bajnokságnak új edzővel neki vágó Tiszavasvári csapat első hazai mérkőzésén csak döntetlen ért el a jól felkészített Tuzsér csapatával szemben.

A hazai csapat játékosait szinte sokkolta , hogy a Tuzsér az első támadásából gólt szerzett. Kiss Gábor tanítványai csak közvetlenül a szünet előtt tudtak egyenlíteni. A második félidőben a változatos küzdelemben maradt az igazságos döntetlen.

Tiszavasvári–Tuzsér 1–1 (1–1)
Tiszavasvári, 150 néző, v.: Pethő P. Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Balogh N., Kántor Zs., Lakatos B., Bodnár A. (Szolyka G.), Esze B., Tudja D., Nagy D. (Szolyka T.), Bakos T. (Gyurján R.), Nagy I. Edző: Kiss Gábor. Tuzsér: Szűcs L. – Tott R., Dancs B., Setét R., Gergely I. (Zán P.), Iván A., Markos J., Dallos L., Hriskevics, Szaffián Sz., Bagoly Z. Játékos-edző: Dancs Béla.

Egyértelmű hazai mezőnyfölény után a 10. percben derült égből a villámcsapásként hatott, hogy a Tuzsér az első támadásából gólt szerzett. A vasvári fölény végül közvetlenül a szünet előtt érett góllá. A folytatásban a nézőket kiszolgáló, változatos küzdelem volt, a taktikusan védekező vendégek pedig „pontosan” távoztak.

Gól: Bakos T., illetve Dallos L. Ifi: 2–0. (Tudósító: Hankó András)

Kiss Gábor: – Ez sem az a Vasvári csapat volt, amelyet szeretnék látni. Annyi pozitívum azért van, hogy megszereztük első bajnoki pontunkat. Tesszük a dolgunkat tovább, remélem legközelebb nyerünk. Dancs Béla: – Az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk. Sajnálom, hogy az első félidőben nem döntöttük el a meccset, s óriási potyagóllal egyenlített a jól felkészített Vasvári. Megyünk tovább!

A bajnokság állása:
 1. Nyírgyulaj 2 2 – – 9–0 6
 2. Ibrány 2 2 – – 7–1 6
 3. Tiszakanyár 2 2 – – 5–0 6
 4. Sényő-Carnifex 2 1 1 – 5–3 4
 5. Mándok 2 1 1 – 4–2 4
 6. Gyulaháza 2 1 1 – 4–2 4
 7. Tuzsér 2 1 1 – 2–1 4
 8. Szakoly 2 1 – 1 2–2 3
 9.  Nagyecsed 2 1 – 1 2–2 –
10. Kemecse 2 – 2 – 2–2 2
11. Tiszavasvári 2 – 1 1 1–3 1

12............

Forrás: Szon.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Benyusz letarolta a Berettyót

Elolvasom »