A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 4. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Az őszi soron következő fordulójában szomszédvári rangadót játszott Tiszavasvári és Tiszalök csapata. Az El Classico-nak is beillő mérkőzésen a hazaiak ellentmondást nem tűrve teljesen megérdemelten nyerték meg a szomszédvári rangadót.

Tiszavasvári–Tiszalök 4–0 (2–0) Tiszavasvári, 180 néző, v.: Resán G.

Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Balogh N., Kántor Zs., Lakatos Bence (Tudja D.), Bodnár A. (Fazekas V.), Esze B., Lakatos Barna (Kóka R.), Gyurján R. (Nagy D.), Bakos T. (Szolyka G.), Nagy I. Edző. Kiss Gábor.Tiszalök: Gagyi S. – Varga Z., Bognár A., Szabó M., Gellén M., Puncsák Cs., Csizmarik Á., Bene L., Kiss R. (Hódi G.), Kosztik D., Jónás D. Edző: Kovács János. A hazai fölény a 14. percben érett góllá, majd kiegyenlítetté vált a játék. A szünet előtt növelte előnyét a Vasvári, ami végképp eldöntötte a mérkőzést. Gól: Bakos T., Kántor Zs., Nagy I., Kóka R. (11-esből). Kiállítva: Gagyi S. (84. perc), Gellén S. (92. perc). Ifi: elmaradt, mert a vendégek nem álltak ki. (Tudósító: Hankó András)

Kiss Gábor: – A mérkőzést teljesen megérdemelten nyertük meg, mert a gólokon kívül számos lehetőséget dolgoztunk ki. Szeretnénk megköszönni a csapat nevében a szurkolóink lelkes biztatását. Kovács János: – A baj nem jár egyedül, súlyos veszteségeket szenvedtünk ezen a meccsen. Eddig sem volt könnyű, a folytatásban még nehezebbnek ígérkezik. De remélem a  csapat partner lesz a további munkához.

Forrás:KM

A címlapról ajánljuk