Labdarúgó megyei bajnokság - Szomszédvári Classicot nyert a Tiszavasvári

2015-09-08 09:37

  A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 4. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Az őszi soron következő fordulójában szomszédvári rangadót játszott Tiszavasvári és Tiszalök csapata. Az El Classico-nak is beillő mérkőzésen a hazaiak ellentmondást nem tűrve teljesen megérdemelten nyerték meg a szomszédvári rangadót.

Tiszavasvári–Tiszalök 4–0 (2–0) Tiszavasvári, 180 néző, v.: Resán G.

Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Balogh N., Kántor Zs., Lakatos Bence (Tudja D.), Bodnár A. (Fazekas V.), Esze B., Lakatos Barna (Kóka R.), Gyurján R. (Nagy D.), Bakos T. (Szolyka G.), Nagy I. Edző. Kiss Gábor.Tiszalök: Gagyi S. – Varga Z., Bognár A., Szabó M., Gellén M., Puncsák Cs., Csizmarik Á., Bene L., Kiss R. (Hódi G.), Kosztik D., Jónás D. Edző: Kovács János. A hazai fölény a 14. percben érett góllá, majd kiegyenlítetté vált a játék. A szünet előtt növelte előnyét a Vasvári, ami végképp eldöntötte a mérkőzést. Gól: Bakos T., Kántor Zs., Nagy I., Kóka R. (11-esből). Kiállítva: Gagyi S. (84. perc), Gellén S. (92. perc). Ifi: elmaradt, mert a vendégek nem álltak ki. (Tudósító: Hankó András)

Kiss Gábor: – A mérkőzést teljesen megérdemelten nyertük meg, mert a gólokon kívül számos lehetőséget dolgoztunk ki. Szeretnénk megköszönni a csapat nevében a szurkolóink lelkes biztatását. Kovács János: – A baj nem jár egyedül, súlyos veszteségeket szenvedtünk ezen a meccsen. Eddig sem volt könnyű, a folytatásban még nehezebbnek ígérkezik. De remélem a  csapat partner lesz a további munkához.

Forrás:KM


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Benyusz letarolta a Berettyót

Elolvasom »