A Magyar Olimpiai Akadémia (MOA) tanácskozásra hívta az olimpiai körök és klubok elnökeit, vezetőit. Az országos megbeszélésre Tiszavasváriban szeptember 10-én, csütörtökön a Városháza épületében került sor. Az eseményen dr. Fülöp Erik polgármester köszöntője után Gazdag József bemutatta a Tiszavasvári Olimpiai Baráti Kört, dr. Printz János MOA- tanácstag pedig tájékoztatást adott a körök 2015. évi tevékenységéről.

A vendégek között ott volt a magyar sporttörténelem egyik legkiemelkedőbb alakja Gedó György, ökölvívó olimpiai bajnok is. A megbeszélés résztvevői ellátogatnak a Vasvári Pál Múzeumba, majd közös ebéden vesznek részt a Szikra Vadásztársaság vendégházában. A programban szektorlabda- és íjászbemutató is szerepel – a jelenlévők mindkét sportágat ki is próbálhatták.

Fotó: Siteri Éva (c) VH online

A Magyar Olimpiai Akadémia (MOA) szervezeti keretein belül működő olimpiai körök száma idén Január 9-én bővült. Ekkor tartotta alakuló ülését a Tiszavasvári Olimpiai Baráti Kör is, amely egyesületi formában szeretné a tiszavasvári sportéletet színesíteni programok, vetélkedők, előadások, sportbemutatók szervezésével. 

Forrás: Best Of Rádió

A címlapról ajánljuk