Labdarúgás: Mélyponton a Tiszalök, már nem mumus a Vasvári gyarmaton

2015-09-16 23:51

  A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 5. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Tiszavasvári csapata Fehérgyarmatra látogatott, míg a Tiszalök otthon kapott ki újra. Az előző szezonhoz képest nagyot változott a világ, hiszen azt a mumust (Tiszavasvári), amely tavaly 13–1-el intézte el két meccsen a hazai fehérgyarmati csapatot, ezúttal szoros mérkőzésen le tudták győzni.

A másik térségbeli csapatunk a Tiszalök még a Vasváritól is rosszabb helyzetben van, hiszen öt forduló után pont és rúgott gól nélkül a kieső helyen tanyázik úgy, hogy a hétvégén egy ötöst kapott hazai pályán

Szatmár Unió FC–Tiszavasvári 2–1 (2–1) Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Kósa Gy.
Szatmár Unió: Juhász S. – Bodó R., Gégény M. (Szathmári S.), Osváth S., Szatke M., Balogh P., Veress L. (Makszim G.), Bátyi L. (Bartha T.), Rus A., Rigó A., Csáki R. (Baksa Á.). Edző: Siti Ferenc.

Tiszavasvári: Polgári L. – Nagy D., Kántor Zs., Balogh N., Lakatos I., Esze B. (Kóka R.), Lakatos Barna, Tudja D., Bodnár A., Bakos T. (Gyurján R.), Nagy I. (Szolyka G.). Edző: Kiss Gábor. Két nagy mumusa van a fehérgyarmati futballnak, akiket az utóbbi években még fejen állva sem tudtak meglepni, s szomorú szamurájként állandó cipóra verés részesei voltak. Ezen a csodás őszi vasárnapon azt a mumust, amely tavaly 13–1-el intézte el két meccsen a hazai csapatot, ezúttal le tudták győzni. Emiatt itt most mindenki boldog. Ezt a fiatal együttest elnézve, van valami a levegőben, de apunak nem kell megvenni a várost, meghódították ők azt maguktól. Két hét múlva jön a másik a mumus…

Gól: Bátyi L., Bodó R. (11-esből), illetve Nagy I. Ifi: 2–1. (Tudósító: Papp Attila)

Siti Ferenc: – Okos, taktikus játékkal úgy gondolom, valamelyest sikerült kiküszöbölnünk a becsületünkön esett csorbát. Gratulálok az ifik győzelméhez is.Kiss Gábor: – Az a baj, hogy néhány játékos a nyugalom szigetének érzi ezt a csapatot és az akarat, a tűz legkisebb szikrája sincs meg bennük. Amíg ezen nem tudunk változtatni, addig még középszerű csapat sem leszünk ebben az osztályban.


Tiszalök–Mándok 0–5 (0–1)Tiszalök, 80 néző, v.: Valu.
Tiszalök: Szombati K. – Varga Z., Bognár A., Szabó M., Hódi G. (Jónás G.), Puncsák Cs., Csizmarik Á. (Balogh A.), Bene L., Kiss R., Kosztik D., Jónás D. Edző: Kovács János.Mándok: Pécsi V. – Turbucz T. (Till J.), Tempfli I. (Csürük Cs.), Bárány T., Iván Zs., Szabó T., Dancs A. (Révész Z.), Costea, Dascal (Galambos L.), Varga D. (Zoffcsak V.), Balás G. Edző: Borza László. A hazaiak egy órát akartak csak futballozni… Gól: Balás G. 4 (egyet 11-esből), Dascal. Kiállítva: Bognár A. (82. perc). Ifi: 0–14.

Kovács János: – Erősen el kell gondolkoznom a folytatásról. Köszönöm szépen „Combinak” a segítséget.
Borza László: – Az első félidőben mérsékelt teljesítményt nyújtottunk, majd a szünet utén sebességet váltottunk és ez az eredményben is megmutatkozott. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.


A bajnokság állása:

1. Tiszakanyár 5 4 1 – 15–1 13
2. Sényő-Carnifex 5 4 1 – 15–5 13
3. Nyírgyulaj 5 4 – 1 19–8 12
4. Mándok 5 3 1 1 16–6 10
5. Ibrány 5 3 1 1 16–7 10
5. Tuzsér 5 3 2 – 11–9 9
7. Nagyecsed 5 2 2 1 8–5 8
8. Szatmár Unió FC 5 2 2 1 11–9 8
9. Tiszavasvári 5 2 1 2 7–5 7
10. Szakoly 5 2 – 3 3–11 6
11. Gyulaháza 5 1 3 1 7–7 6
12. Mátészalka 5 1 – 4 5–12 3
13. Kemecse 5 – 3 2 3–11 3
14. Baktalórántháza 5 – 1 4 5–12 1
15. Nagyhalász 5 – 1 4 2–16 1
1
6. Tiszalök 5 – – 5 0–19 –

Forrás: Szon.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Benyusz letarolta a Berettyót

Elolvasom »