Kézilabda - Hazai siker a szomszédvári rangadón

2015-09-21 22:26

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport bajnoki nyitányán négy szabolcsi együttes lépett pályára. Tiszavasvári csapata szomszédvári rangadón fogadta a Hajdúnánást. Kemény küzdelmes mérkőzésen mind két csapat elemében volt, de ezúttal a hazaiak összpontosítottak jobban és nyerték meg az igen fontos mérkőzést.

Tiszavasvári SE-QUICK 2000–Hajdúnánás-Robzol 2000 KS 25–22 (11–10)
Tiszavasvári, 250 néző, v.: Csörgő. Vitális.
Tiszavasvári: Boczák K. – Fülöp G. 5, Benyusz K. 6/3, Dobos B. 3, Kiss K. 5, Dancs M. 5, Mezei L. Csere: Volosinóczki N. (kapus), Kovács L., Türk F. 1, Gál L., Lázár A., Barabás B., Gazdag R., Nácsa B. Megbízott edző:: Türk Ferenc. Kiállítások: 4, illetve 10 perc. Hétméteresek: 7/3, illetve 1/1.

Ragyogó hazai kezdés után magára talált a látogató, és kemény küzdelemben felzárkózott. A folytatásban 5–1-es szakaszt produkált a Türk-legénység, de óriási harcban ismét közelebb tudott férkőzni a Nánás. Junior: 37–33. (Tudósító: Hankó András Molnár András: – Nagyon akartunk, ugyanakkor mindent megtettünk, hogy ne nyerjük meg a mérkőzést, de végül csak sikerült. Kicsit görcsösek voltak a srácok, olykor jól játszottunk, ezekből az alapokból kell tovább építkezünk.

Benyusz Kende volt a legeredményesebb.

További eredmények:
Kazincbarcikai KSE–Debreceni EAC 27–22
Balmazújvárosi KK U23–Berettyó MSE 34–27
Bőcs KSC–Hajdúböszörményi TE 26–26
Fehérgyarmati VSE–Rádió M Miskolc 30–23
Mezőkövesdi KC U23–Kisvárdai KC 28–25

Forrás: Szabolcs Online


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »