Szorul a hurok a Tiszalöki focicsapatnál

2015-09-24 00:48

  A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 6. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Tiszalök csapata ismét méretes zakóba szaladt bele Baktalórántházán. Kovács János a tiszalöki csapat trénere szerint:"Szorul a hurok a nyakunkon".Ezt a mester vélhetően arra értette, hogy hat forduló után pont és rúgott gól nélkül a tabella utolsó helyén tanyázik a Tisza parti csapat. Egy fokkal jobb csak a helyzet Tiszavasváriban.

A Kiss Gábor irányította csapat Farkas Bertalan  űrhajós szülőfalujának csapatától Gyulaházától kapott ki hazai környezetben

Tiszavasvári–Gyulaháza 1–2 (0–2) Tiszavasvári, 170 néző, v.: Kosztyu J.
Tiszavasvári: Kanócz B. – Szolyka T. (Lakatos Bence), Kántor Zs., Balogh N., Nagy D. (Fazekas V.), Bodnár A. (Lakatos Barna), Kóka R., Lakatos I., Tudja D., Nagy I., Bakos T. (Szolyka G.). Edző: Kiss Gábor.Gyulaháza: Bandor F. – Éles I. (Majoros I.), Gáti S., Balogh K. (Molnár G.), Gáti Sz., Lévai Cs., Deák Z., Tóth D., Tóth G., Tóth F., Deák B. (Bardi B.). Játékos-edző: Deák Béla. A hazaiak számára tanulsággal kell szolgálnia, hogy a mérkőzés nem az 4. percben kezdődik…
Gól: Lakatos Barna, illetve Éles I. 2. Ifi: 4–3.

Kiss Gábor: – Amit szerettem volna mondani az öltözőben a fiúknak, megtettem, amiről tájékoztattam a vezetőket is, meglátjuk, mit hoznak az elkövetkező napok Deák Béla: – Fegyelmezett, taktikus játékkal, 2–0-ás vezetésnél többször lezárhattuk volna a meccset, nem tettük, a végét így kicsit magunknak tettük nehézzé,. Gratulálok mindkét csapatnak, és további sok sikert a Vasvárinak.Baktalórántháza–Tiszalök 5–0 (3–0) Baktalórántháza, 200 néző, v.: Szabó B.

Baktalórántháza: Tóth K. (Marics I.) – Marics G., Csordás G., Lakatos I., Rakócz Zs., Balogh G., Miskolczi L., Kozma J., Szabó R. (Geda G.), Szabó G. (Sitku Á.), Balogh Zs. (Bökönyi L.). Játékos-edző: Illés László.Tiszalök: Szombati K. – Varga Z. (Kovács J.), Jónás G., Szabó M., Hódi G. (Balogh A.), Puncsák Cs., Csizmarik Á., Bene L., Kiss R., Kosztik D., Jónás D. Edző: Kovács János. A hazai csapat érvényesítette a papírformát.

Gól: Marics G. 3 (egyet 11-esből), Szabó R., Balogh Zs. Kiállítva: Kiss R. (74. perc), Bene L. (78. perc). Ifi: elmaradt, mert a vendégcsapat nem állt ki.
Illés László: – „Gülü” haver góllal ünnepelte a napokban született kislányát, az egyesület nevében jó egészséget kívánunk az egész családnak. Gratulálok Bökönyi Leventének és Bodnár Gábornak a debütáláshoz. Kovács János: – Szorul a hurok a nyakunkon, mégis egyes emberek minket büntetnek a csapaton belül… A többiek pedig hetven százalékot adnak, így nem lehet meccset nyerni. Most már a játékosoknak is el kell gondolkodniuk!

A bajnokság állása:
1. Nyírgyulaj 6 5 – 1 20–8 15
2. Tiszakanyár 6 4 1 1 15–2 13
3. Ibrány 6 4 1 1 18–8 13
4. Sényő-Carnifex 6 4 1 1 15–6 16
5. Tuzsér 6 3 3 – 12–9 12
6. Mándok 6 3 2 1 19–9 11
7. Nagyecsed 6 3 2 1 10–5 11
8. Szatmár Unió FC 6 2 3 1 14–12 9
9. Gyulaháza 6 2 3 1 9–9 9
10. Tiszavasvári 6 2 1 3 8–7 7
11. Szakoly 6 2 1 3 5–13 6
12. Baktalórántháza 6 1 1 4 10–12 4
13. Mátészalka 6 1 – 5 6–14 3
14. Kemecse 6 – 3 3 3–13 3
15. Nagyhalász 6 – 2 4 4–18 2
16. Tiszalök 6 – – 5 0–24 –

Forrás: Szabolcs Online


A rovat további cikkei
  • TOP összegek - Pályáztak, nyertek, fejlesztenek

    A Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) 89,3 milliárd forintos forráskeret jut megyénkre. Az augusztus végi adatok szerint a fejlesztési források 66 százalékára, mintegy 58,8 milliárd forintra hirdettek nyerteseket, a rendelkezésre álló forrás 51 százalékára, 45,8 milliárd forintra már megkötötték a szerződéseket a pályázókkal, az összes forrásból 36 milliárd forintot pedig ki is fizettek a sikeres pályázóknak. Az eddig beérkezett 633 pályázat közül 346 kap támogatást.

  • Kerékpárokat loptak Tiszalökön

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. István 59 éves és K. József 45 éves tiszalöki lakosok ellen. A férfiak 2017. szeptember 19-én a tiszalöki vasútállomásról megpróbáltak ellopni egy lezárt állapotú kerékpárt, de a vasútőr megzavarta őket, így elmenekültek a helyszínről.

  • Tűz volt az égetőben

      Kigyulladt egy olajhűtésű szivattyú csütörtökön délután Tiszavasváriban, a Kabay János utca egyik telephelyén közölte a Katasztrófavédelem. A város önkormányzati, a nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók két habsugárral és két kézi tűzoltó készülékekkel oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.Közélet »

Tűz volt az égetőben

  Kigyulladt egy olajhűtésű szivattyú csütörtökön délután Tiszavasváriban, a Kabay János utca egyik telephelyén közölte a Katasztrófavédelem. A város önkormányzati, a nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók két habsugárral és két kézi tűzoltó készülékekkel oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kultúra »

Rekord évet zárt a Szentmihályi Gyógyfürdő

  Hivatalosan vasárnapig tartott nyitva a közelmúltban hullámmedencével is bővült Szentmihályi Gyógyfürdő és Strandfürdő Tiszavasváriban, a hétvégi lehűlés miatt azonban gyakorlatilag szombaton zárta a szezont a város strandja. Volosinóczki Béla, a cég ügyvezetője a borús idő ellenére is derűsen újságolta, hogy minden korábbinál sikeresebb, látogatottabb volt az idei nyaruk.


Gazdaság »

TOP összegek - Pályáztak, nyertek, fejlesztenek

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) 89,3 milliárd forintos forráskeret jut megyénkre. Az augusztus végi adatok szerint a fejlesztési források 66 százalékára, mintegy 58,8 milliárd forintra hirdettek nyerteseket, a rendelkezésre álló forrás 51 százalékára, 45,8 milliárd forintra már megkötötték a szerződéseket a pályázókkal, az összes forrásból 36 milliárd forintot pedig ki is fizettek a sikeres pályázóknak. Az eddig beérkezett 633 pályázat közül 346 kap támogatást.

Sport »

Tanuszoda - Egy karcsapással közelebb

  A Magyar Közlöny 2017. június 2-i számából kiderül: a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program II. ütemének keretében összesen 65 településen épül tanuszoda vagy tornaterem, illetve történik tanterem fejlesztés. A tanuszoda fejlesztések előfeltétele, hogy az érintett önkormányzatok a fejlesztés helyszínéül szolgáló ingatlanokat ingyenesen az állam tulajdonába adják.Ezt már olvasta?

Elolvasom »