Szorul a hurok a Tiszalöki focicsapatnál

2015-09-24 00:48

  A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 6. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Tiszalök csapata ismét méretes zakóba szaladt bele Baktalórántházán. Kovács János a tiszalöki csapat trénere szerint:"Szorul a hurok a nyakunkon".Ezt a mester vélhetően arra értette, hogy hat forduló után pont és rúgott gól nélkül a tabella utolsó helyén tanyázik a Tisza parti csapat. Egy fokkal jobb csak a helyzet Tiszavasváriban.

A Kiss Gábor irányította csapat Farkas Bertalan  űrhajós szülőfalujának csapatától Gyulaházától kapott ki hazai környezetben

Tiszavasvári–Gyulaháza 1–2 (0–2) Tiszavasvári, 170 néző, v.: Kosztyu J.
Tiszavasvári: Kanócz B. – Szolyka T. (Lakatos Bence), Kántor Zs., Balogh N., Nagy D. (Fazekas V.), Bodnár A. (Lakatos Barna), Kóka R., Lakatos I., Tudja D., Nagy I., Bakos T. (Szolyka G.). Edző: Kiss Gábor.Gyulaháza: Bandor F. – Éles I. (Majoros I.), Gáti S., Balogh K. (Molnár G.), Gáti Sz., Lévai Cs., Deák Z., Tóth D., Tóth G., Tóth F., Deák B. (Bardi B.). Játékos-edző: Deák Béla. A hazaiak számára tanulsággal kell szolgálnia, hogy a mérkőzés nem az 4. percben kezdődik…
Gól: Lakatos Barna, illetve Éles I. 2. Ifi: 4–3.

Kiss Gábor: – Amit szerettem volna mondani az öltözőben a fiúknak, megtettem, amiről tájékoztattam a vezetőket is, meglátjuk, mit hoznak az elkövetkező napok Deák Béla: – Fegyelmezett, taktikus játékkal, 2–0-ás vezetésnél többször lezárhattuk volna a meccset, nem tettük, a végét így kicsit magunknak tettük nehézzé,. Gratulálok mindkét csapatnak, és további sok sikert a Vasvárinak.Baktalórántháza–Tiszalök 5–0 (3–0) Baktalórántháza, 200 néző, v.: Szabó B.

Baktalórántháza: Tóth K. (Marics I.) – Marics G., Csordás G., Lakatos I., Rakócz Zs., Balogh G., Miskolczi L., Kozma J., Szabó R. (Geda G.), Szabó G. (Sitku Á.), Balogh Zs. (Bökönyi L.). Játékos-edző: Illés László.Tiszalök: Szombati K. – Varga Z. (Kovács J.), Jónás G., Szabó M., Hódi G. (Balogh A.), Puncsák Cs., Csizmarik Á., Bene L., Kiss R., Kosztik D., Jónás D. Edző: Kovács János. A hazai csapat érvényesítette a papírformát.

Gól: Marics G. 3 (egyet 11-esből), Szabó R., Balogh Zs. Kiállítva: Kiss R. (74. perc), Bene L. (78. perc). Ifi: elmaradt, mert a vendégcsapat nem állt ki.
Illés László: – „Gülü” haver góllal ünnepelte a napokban született kislányát, az egyesület nevében jó egészséget kívánunk az egész családnak. Gratulálok Bökönyi Leventének és Bodnár Gábornak a debütáláshoz. Kovács János: – Szorul a hurok a nyakunkon, mégis egyes emberek minket büntetnek a csapaton belül… A többiek pedig hetven százalékot adnak, így nem lehet meccset nyerni. Most már a játékosoknak is el kell gondolkodniuk!

A bajnokság állása:
1. Nyírgyulaj 6 5 – 1 20–8 15
2. Tiszakanyár 6 4 1 1 15–2 13
3. Ibrány 6 4 1 1 18–8 13
4. Sényő-Carnifex 6 4 1 1 15–6 16
5. Tuzsér 6 3 3 – 12–9 12
6. Mándok 6 3 2 1 19–9 11
7. Nagyecsed 6 3 2 1 10–5 11
8. Szatmár Unió FC 6 2 3 1 14–12 9
9. Gyulaháza 6 2 3 1 9–9 9
10. Tiszavasvári 6 2 1 3 8–7 7
11. Szakoly 6 2 1 3 5–13 6
12. Baktalórántháza 6 1 1 4 10–12 4
13. Mátészalka 6 1 – 5 6–14 3
14. Kemecse 6 – 3 3 3–13 3
15. Nagyhalász 6 – 2 4 4–18 2
16. Tiszalök 6 – – 5 0–24 –

Forrás: Szabolcs Online


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »