A múlt hét óta zajlik országszerte az Európai Mobilitási Hét. Európa legnagyobb közlekedési – környezetvédelmi kampányának évtizedes hagyománya van, amelyhez ebben az évben Tiszavasvári is csatlakozik. Az idei év jelmondata:Tekerj a munkahelyre!Szeptember 25-én pénteken a Mozog a Város rendezvénnyel párhuzamosan a szervezők azt kérik minden városlakótól, hogy ha tehetik ne üljenek autóba.

A Mozog a Város a helyi önkormányzat megbízásából a Tiszavasvári Média Egyesület szervezésében, civil szervezetek és intézmények közreműködésével több korcsoportot érintő változatos, látványos programokkal várják az érdeklődőket a Szentmihály tér és környékére.

A pénteki program célja felhívni a figyelmet a közlekedési eszközök helyes megválasztására, az egészségesebb és környezettudatosabb életmódra. A szervező Tiszavasvári Média egyesület versenyt hirdet a városban. A résztvevő munkahelyeknek nincs más dolguk, mint kerékpárral munkába indulni: az a munkahely nyer, amelyikre aznap a legtöbben érkeznek két keréken.

A címlapról ajánljuk