Az Aranyélet című filmsorozat a magyar HBO legújabb saját gyártású sorozata. A filmet november 8-án mutatják be,amely krimi és társadalomkritikával gazdagított családi dráma.A filmben egy olyan család játssza a főszerepet, ahol minden a látszatról szól.A filmben főszerepet kapott a tiszavavári kötődésű Olasz Renátó is.

A Thuróczy Szabolcs által megformált apa, (Miklósi Attila) bűncselekményekből tartja el a családot, de egyre többször érzi, hogy tisztességes útra kellene térni, és megpróbál kitörni a hazugság és csalás világából.

A négy főszereplő együtt: Olasz Renátó, Miklósi Attila, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura (c) fotó: HBO

A feleség, Janka, akit (Ónodi Eszter) alakít, a társadalmi ranglétrán szeretne feljebb jutni, hogy látszat-életük még tökéletesebbnek tűnjön, a kamaszkorú gyerekek, Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) pedig kezdik sejteni, hogy milyen éles ellentétben áll egymással az, amit a szüleik mondanak nekik a tisztességről és a jó erkölcsről, és amit valójában tesznek. A két gyerek, mint minden kamasz, feszegetik a határaikat, és így válnak a szüleikkel egyenrangú szereplőkké ebben a sorozatban.

Forrás:Youtube/ HBO MAGYARORSZÁG 

Olasz Renátó 1992-ben született Tiszavasváriban. A Kabay János Általános Iskola és a debreceni Ady Gimnázium után jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója. Már középiskolásként erre a pályára készült. Több darabban játszik, de filmes
tapasztalata eddig kevés volt – többek közt A kamaszkor vége című díjnyertes rövidfilmben volt látható.

Forrás:HBO

A címlapról ajánljuk