November utolsó napjaiban ünnepelte elindulásának hetedik évfordulóját a tiszavasvári Best Of Rádió, a lokális hírek naprakész "eszköze". A 2008-as őszi indulás óta az Fm 98.0 Mhz-en, és az interneten is hallható rádió az itt élők kedvenc hírforrása lett. A Tiszavasvári Média Egyesület által üzemeltetett helyi kisközösségi (non-profit) rádió, lelkes önkéntesekből álló csapata azért dolgozik nap, mint nap, hogy a rádióhallgatók a legjobb zenék mellett első kézből értesüljenek a városban és a térségben történt eseményekről.

Az elmúlt hét esztendőben a rádió több száz riportot, interjút, beszélgetést készített a társadalom teljes spektrumából (minisztertől a közmunkásig, polgármestertől a popsztárig).

A rádió zenei kínálata magyar és a nemzetközi zenei élet változásaira és újdonságára fokozottan érzékeny. A rádió arculatát a zenei tartalom mellett saját gyártású közéleti, kulturális, és életmód jellegű tematikus műsorok teszik teljessé - tudtuk meg Balogh Tamástól a rádió felelős-szerkesztőjétől.

Forrás: Best Of Rádió

A címlapról ajánljuk