Ugyanazzal a módszerrel két különböző alkalommal surrant be az elkövető egy családi házba Tiszavasváriban.Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást egy 17 éves fiú ellen a Tiszavasvári Rendőrkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint a néhány utcányira lakó fiatalkorú a postaládában hagyott kulccsal ment be egy családi házba Tiszavasváriban 2016. február 23-án napközben.

A lakásból mobiltelefont, fülhallgatót és egy memóriakártyát tulajdonított el, majd a kulcsot visszatette oda, ahol találta. Az ott lakóknak feltűnt ugyan, hogy nyitva van az ajtó és hiányzik pár dolog, mégsem tettek feljelentést. Sőt, a lakáskulcsot ugyanúgy a postaládában hagyták ezután is, amikor elmentek otthonról. Az elkövető ezt két nappal később megint kihasználta; ezúttal kozmetikai termékeket tulajdonított el.

(c) Fotó: Illusztráció

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a február 27-én tett feljelentést követően előállították a feltételezett elkövetőt, akit kihallgatása után őrizetbe vettek. Az eltulajdonított műszaki cikkeket a rendőrök lefoglalták, és visszaadták a sértettnek.

Forrás:Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

(x)Hirdetés                                                                           IDE

A címlapról ajánljuk