Megyei Kórház: új helyre költözött az I. Belgyógyászati Osztály

2016-03-07 23:22

  Befejeződött a Jósa András Oktatókórház I. Belgyógyászati Osztályának költözése, így az osztály új helyen, a tömbkórház citromsárga színű B tömbjében folytatja a gyógyító munkát – értesült a Megyei Sajtószolgálat. Március 7-étől az I. Belgyógyászati általános szakrendelés kivételével az osztály összes szakrendelése a citromsárga épület földszintjének B oldalán kezdi meg működését.

Az I. Belgyógyászati általános szakrendelés kivételével az osztály összes szakrendelése (magas vérnyomás szakrendelés, belgyógyászati érszakrendelés / angiológia, illetve az Angiológiai részleg infúziós kúramunkahelye, vesegondozó / nephrológiai szakrendelés, endoszkópos labor és gasztroenterológiai szakrendelés, májgondozó / hepatológiai szakrendelés) a citromsárga épület földszintjének B oldalán kezdi meg működését. A szakrendelések rendelési ideje és a szakrendelő orvosok személye nem változik.Kivételt képez az I. Belgyógyászati általános szakrendelés, amely továbbra is a régi helyén, az SZTK épületben (II. em. 211.) marad. A rendelési idő változatlan.

MTI Fotók: Balázs Attila

A tömb első emeletének A oldalára költözött az Általános Belgyógyászati részleg, a B oldalon a Nephrológiai részleg található. A második emelet A oldalán az Angiológiai részleg, a B oldalon a Gasztroenterológiai részleg, valamint a Szubintenzív részleg található.

Forrás: Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Fiatal gazdák fóruma a Malifer Rendezvényházban

Elolvasom »