Befejeződött a Jósa András Oktatókórház I. Belgyógyászati Osztályának költözése, így az osztály új helyen, a tömbkórház citromsárga színű B tömbjében folytatja a gyógyító munkát – értesült a Megyei Sajtószolgálat. Március 7-étől az I. Belgyógyászati általános szakrendelés kivételével az osztály összes szakrendelése a citromsárga épület földszintjének B oldalán kezdi meg működését.

Az I. Belgyógyászati általános szakrendelés kivételével az osztály összes szakrendelése (magas vérnyomás szakrendelés, belgyógyászati érszakrendelés / angiológia, illetve az Angiológiai részleg infúziós kúramunkahelye, vesegondozó / nephrológiai szakrendelés, endoszkópos labor és gasztroenterológiai szakrendelés, májgondozó / hepatológiai szakrendelés) a citromsárga épület földszintjének B oldalán kezdi meg működését. A szakrendelések rendelési ideje és a szakrendelő orvosok személye nem változik.Kivételt képez az I. Belgyógyászati általános szakrendelés, amely továbbra is a régi helyén, az SZTK épületben (II. em. 211.) marad. A rendelési idő változatlan.

MTI Fotók: Balázs Attila

A tömb első emeletének A oldalára költözött az Általános Belgyógyászati részleg, a B oldalon a Nephrológiai részleg található. A második emelet A oldalán az Angiológiai részleg, a B oldalon a Gasztroenterológiai részleg, valamint a Szubintenzív részleg található.

Forrás: Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

A címlapról ajánljuk