Információink szerint elmarad a március 11-re Tiszavasváriba tervezett Kis Grófo  koncert. Mint Péntek Dávid főszervezőtől megtudtuk a koncert helyszínének a Találkozások Háza színháztermét bérelték ki erre az alkalomra. A teremért bérleti díjat fizettek és vállalták a rendezéssel járó összes előírást (megfelelő létszámú biztonsági szolgálat, Mentők, Rendőrség stb. kiértesítését) és annak költségét.

A rendezvény reklámozása is elkezdődött, amit azonban később le kellett állítani, mivel a Tiszavasvári Rendőrkapitányság levélben fordult a helyi önkormányzathoz, amelyben információink szerint azt közölte: A rendezvény megrendezése több veszélyforrást is magában rejt, ezért nem javasolják annak megtartását. Információink szerint ezt követően a polgármester és a jegyző is levélben utasította a rendezvénynek helyet adó Találkozások Háza vezetőjét, hogy a hatóság aggályai miatt ne adjon helyet az eseménynek. A koncert így Tiszavasváriban elmarad, amit ugyan ezen a napon egy hajdúnánási szórakozóhelyen pótolnak.

A MAHASZ rádiós, single és streaming legfrissebb statisztikái alapján megtudhatjuk, hogy a 2015-ben a hazai zenei életbe berobbant Kis Grófo előadó a második legnépszerűbb a magyar dalok között. A tavalyi esztendőben több fesztiválon is hatalmas sikerrel lépett színpadra és szintén a második helyen áll hazai YouTube listán. A "Mert a nézését meg a járását" című számot több, mint 21 millióan nézték meg a videó megosztó oldalon.

    Forrás: YouTube


1. Wellhello - Rakpart /

2. Kis Grófo - Mert a nézését meg a járását /

3. Horváth Tamás & Raul - Akarlak téged /

4. Halott Pénz - Valani van a levegőben /

5. L.L. Junior ft. Kenedi Veronika - Úgy szeretnék

Forrás: Best Of Rádió

Hirdetés (x)                                         További Információkért kattintson IDE

A címlapról ajánljuk