Se nézése, se járása...Elmarad a Kis Grófo koncert

2016-03-08 00:39

  Információink szerint elmarad a március 11-re Tiszavasváriba tervezett Kis Grófo  koncert. Mint Péntek Dávid főszervezőtől megtudtuk a koncert helyszínének a Találkozások Háza színháztermét bérelték ki erre az alkalomra. A teremért bérleti díjat fizettek és vállalták a rendezéssel járó összes előírást (megfelelő létszámú biztonsági szolgálat, Mentők, Rendőrség stb. kiértesítését) és annak költségét.

A rendezvény reklámozása is elkezdődött, amit azonban később le kellett állítani, mivel a Tiszavasvári Rendőrkapitányság levélben fordult a helyi önkormányzathoz, amelyben információink szerint azt közölte: A rendezvény megrendezése több veszélyforrást is magában rejt, ezért nem javasolják annak megtartását. Információink szerint ezt követően a polgármester és a jegyző is levélben utasította a rendezvénynek helyet adó Találkozások Háza vezetőjét, hogy a hatóság aggályai miatt ne adjon helyet az eseménynek. A koncert így Tiszavasváriban elmarad, amit ugyan ezen a napon egy hajdúnánási szórakozóhelyen pótolnak.

A MAHASZ rádiós, single és streaming legfrissebb statisztikái alapján megtudhatjuk, hogy a 2015-ben a hazai zenei életbe berobbant Kis Grófo előadó a második legnépszerűbb a magyar dalok között. A tavalyi esztendőben több fesztiválon is hatalmas sikerrel lépett színpadra és szintén a második helyen áll hazai YouTube listán. A "Mert a nézését meg a járását" című számot több, mint 21 millióan nézték meg a videó megosztó oldalon.

    Forrás: YouTube


1. Wellhello - Rakpart /

2. Kis Grófo - Mert a nézését meg a járását /

3. Horváth Tamás & Raul - Akarlak téged /

4. Halott Pénz - Valani van a levegőben /

5. L.L. Junior ft. Kenedi Veronika - Úgy szeretnék

Forrás: Best Of Rádió

Hirdetés (x)                                         További Információkért kattintson IDE


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Újabb kontroll Tiszavasváriban

Elolvasom »