Attila ismét bebútorozta a Slayert

2016-07-04 20:33

  Múltkori hegyaljás találkozásuk után ismét különleges ajándékot készített a világhírű  Slayer zenekar számára a tiszavasvári illetőségű Obsitos Attila. Ezúttal speciálisan dizájnolt székeket, illetve egy trónfotelt ajándékozott a zenekarnak – akik természetesen nagyon meglepődtek írja a shockmagazin.hu.

A mai napig a Slayer próbatermében áll az a zenekari tematikájú, egyedi ülőgarnitúra, amelyet 2013-ban, a tokaji Hegyalja Fesztiválon adott Obsitos Attila a zenekarnak – többek között ez is kiderült a csapat és fanatikus rajongójuk újabb, hétvégi soproni találkozóján. A kárpitosként dolgozó Attila a '80-as évek közepe óta fanatikus Slayer-rajongó, és természetesen amint kiderült, hogy Tom Arayáék fellépnek a VOLT-on, egyből elkezdett gondolkodni rajta, ezúttal mit készítsen kedvenceinek.A VOLT szervezői a kezdetektől fogva segítették Attilát, de egészen a Slayer fellépése előtti délutánig kétesélyesnek tűnt, hogy át tudja-e adni az ajándékokat, mivel a zenekar menedzsmentje – alighanem a fokozott biztonsági intézkedések miatt – eleinte nem nagyon reagált a megkeresésekre. Végül azonban sikerült találkozni a teljes csapattal, akik természetesen emlékeztek Attilára a korábbi találkozás idejéről, de még így is megdöbbentek a bútorok láttán.

Nagyon örültem, hogy megismertek. Gary Holt például elmesélte, hogy a mai napig őrzi azokat a világháborús relikviákat, amiket vittem neki, de azt is elmondták, hogy a három évvel ezelőtt készült kanapéfotelt is a próbatermükben tartják. Sok zenekar próbál ott rajtuk kívül, mindenki imádja, és többször is el akarták kérni tőlük, de nem adják", mondja Attila. „Azt mondták, ezek a bútorok is odakerülnek majd. Kerry Kingnek annyira tetszett a trónfotel, hogy háromszor is visszajött megnézegetni meg lefényképezni, aztán végül a telefonján is beállította háttérképnek, a felesége meg egyből kirakta az Instagramra az egyik fotót."


A szállítással persze még így is akadtak gondok. „A turnémenedzsertől kezdve a technikai személyzetükig tényleg mindenki odajött gratulálni, majd a végén megjelent az emberük, aki a kamionok bepakolását intézi, és közölte: nem tudják elvinni a bútorokat. King meg Araya erre összenéztek, majd közölték vele: olyan nincs, oldja meg. Szerencsére készültem csomagolóanyaggal, így ezzel nem volt gond, a fesztivál szervezőinek viszont szombat délután kellett farostlemezeket meg egyéb anyagokat keríteniük, amikből össze tudtak rakni egy kis polcot a kamionban a tároláshoz", mondja Attila.

A Slayer ezúttal – szintén a szigorú biztonsági előírások miatt – nem tudta lehetővé tenni, hogy Attila a színpad valamelyik részéről nézze végig a koncertet, de azért természetesen ő sem távozott üres kézzel. „Csak annyit kértem, hogy hadd fotózkodjam le a teljes csapattal, illetve külön-külön minden zenekari taggal. Emellett pedig megkérdezték a méretemet, majd minden cuccukból kaptam egyet-egyet, amit csak hoztak magukkal.

Forrás:shockmagazin.hu.


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

Elolvasom »