A hétvégén Tiszavasvári immár NB I B-s férfi kézilabdacsapata megkezdi menetelését. Nevezetesen szeptember 10-én, azaz szombaton a Nyugati csoportból átsorolt Szigetszentmiklós ellen hazai pályán próbál villantani a Türk-legénység. A csapatot sorozatos serülések tizedelik tudta meg a Kelet- Magyarország napilap.

Túl vagyunk jó néhány felkészülési mérkőzésen, vegyes tapasztalatokkal – ecsetelte az elmúlt hetek eseményeit Türk Ferenc, a Tiszavasvári edzője. – Meg kell szoknunk az NB I-ben ránk váró a légkört, játékgyorsaságot, dinamikát. Nem minden úgy sikerült, ahogyan szerettük volna, a friss igazolásaink közül sajnos, sok a sérült.

Orrtörés, lábközépcsonttörés, térdszalag és porcsérülések akadályozzák hogy teljes kerettel kezdjük a bajnokságot. Mindemellett a fiúk minden elismerést megérdemelnek, mert hétről hétre dolgoznak és fejlődnek és mindent megtesznek azért, hogy helyt tudjanak állni egy szinttel feljebb. Nagyon szeretnénk megragadni ebben az osztályban, amihez a szponzorainktól, sportvezetőinktől, a várostól és a szurkolóinktól minden segítséget megkapunk. - nyilatkozta Türk Ferenc, a Tiszavasvári edzője.

Forrás:KM

A címlapról ajánljuk