A hét elején Hankó András sporttudósít, néhány nappal később pedig Fazekas Viktor fejezte be pályafutását, akit  kikiáltották Tiszavasvári örökös gólkirályának. A hajdan volt NB I B-s Tiszavasvári futballcsapat utolsó mohikánja is lelépett a színről írja a Kelet- Magyarország. Fazekas Viktor jóban - rosszban is hűségesen kitartott a klub mellett, harminckilenc évesen befejezte pályafutását.

Méghozzá a Baktalórántháza elleni megyei első osztályú összecsapáson, amelyen tizenegy percnyi játék után hagyta el a pályát. Hogy miért pont ekkor? Ennek magyarázata pofonegyszerű: a csatár világéletében a 11-es mezben szerepelt. Szó se róla, lesz mire emlékeznie. Többszörös megyei gólkirályként írta be magát a krónikákba. Nem véletlen, hogy helyben már is kikiáltották örökös gólkirálynak.

Mielőtt bárki könnyeket hullajtana, a búcsú azért még nem teljes hiszen, Marci (elvégre mindenki csak így szólítja futballberkekben…) a megye hármas vasvári legénységben még levezet. pályafutás befejezésnek alighanem Fazekas Viktor kisfia örül a legjobban, aki bár már most is nagyon ügyesen tereli a labdát, de igazán annak örül, hogy édesapját ezentúl többet láthatja otthon.

Forrás:Kelet- Magyarország

A címlapról ajánljuk