A Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata igazán nem a szerencse kegyeltje. A szabolcsiak tíz év elteltével tértek vissza a sportág második vonalába, miközben sérülések és betegségek miatt közel sem a megálmodott játékoskerettel fogadták a nyitányon a Szigetszentmiklóst.

A gondok dacára a találkozó 48. percéig a házigazda vezetett, ekkor 22–22-es állásnál tört meg a lendület. A hajrára elfáradt a Türk-legénység, kiütközött, hogy a sok hiányzó miatt rövidnek bizonyult a kispad, a látogató pedig élt az eséllyel és kicsikarta a győzelmet. Holott ebben a mérkőzésben több volt a hazaiak számára, akik megmutatták, becsületesen küzdve sok riválisnak feladhatják a leckét.

(c) Fotó: Racskó Tibor

Tiszavasvári SE-Quick 2000–Szigetszentmiklósi KSK 28–29 (16–13)
Tiszavasvári, 600 néző, v.: Nagy F., Túróczy J. Tiszavasvári: Boczák K. – Benyusz K. 4, Zsigmond G. 2, Dobos B. 3, Nagy Á. 9/5, Freind Z. 3, Mezei L. 6. Csere: Tóth M., Bagi I. (kapusok), Kovács L. 1, Kiss K., Mucza N., Balázs M. , Gazdag R., Nácsa B. Játékos-edző: Türk Ferenc. Kiállítások: 10, illetve 8 perc. Hétméteresek: 5/5, illetve 6/5. Junior: 44–25.

Forrás:Szon.hu

A címlapról ajánljuk