12 év fegyházbüntetés vár a Tiszavasvári pedofilra

2016-09-21 23:22

  A Debreceni Ítélőtábla szeptember 21-én helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét és 12 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a Tiszavasvári pedofilt. A vádlott, N. Viktor és családja 2012-ben ismerkedett meg Tiszavasváriban a gyermekkorú sértett családjával. Egyre szorosabb baráti kapcsolat alakult ki a két család között. Rendszeresen jártak egymáshoz családi, baráti összejövetelekre. A sértett szülei többször elengedték a sértettet a vádlottal kézilabda meccsre vagy egy
telephelyre az azt őrző kutyákat megetetni.

2013 év végén vagy 2014 elején egy ilyen alkalommal a telephelyen
a vádlott azt kérte a sértett kislánytól, hogy a nemi szervét mutassa meg. Ez később többször is előfordult.

A gyermek a kérésnek eleget tett, a vádlott pedig önkielégítést végzett, majd egy alkalommal a sértett orálisan elégítette ki a vádlottat. A sértett tanulmányi eredménye az események hatására romlani kezdett, magatartása megváltozott. Erre figyeltek fel a szülők és a kislányt iskolapszichológushoz vitték, aki a gyermekkel történteket 2016 januárjában feltárta, majd az édesapa feljelentést tett. 2014 októberében a vádlott egy ilyen alkalommal, telefonjával fényképet is készített a gyermekről, amely kifejezetten a nemi vágy felkeltésére irányuló módon ábrázolta a sértettet. 2014 júliusában a vádlott unokatestvére kisfiának nemi szervét fogdosta egy családi összejövetelen, miközben a családtagok a teraszon beszélgettek. A gyermekkorú sértett kislány sérelmére elkövetett bűncselekmény miatt a rendőrök őrizetbe vették a vádlottat, ennek híre terjedt az ismerősök között. Ezt hallotta meg a sértett kisfiú édesanyja, aki 2015 februárjában erről beszélgetett a fiával.

Illusztráció (c)

A kisfiú elmondta a vele történteket. Az édesanya ezt követően feljelentést tette a rendőrségen. A vádlott beismerte a bűncselekmények elkövetését.
Az első fokon eljárt Nyíregyházi Törvényszék 2016 márciusában N. Viktor vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette és gyermekpornográfia bűntette miatt 12 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott legkorábban büntetése kétharmad részének kitöltése után bocsátható feltételes
szabadságra. Az ítélet ellen akkor az ügyész súlyosításért, a védő enyhítésért fellebbezett.

Forrás:civishir.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Halszállító kamion balesete a 36-os főúton

Elolvasom »