Értékes és bátor győzelem

2016-09-26 21:54

  A Tiszavasvári nyerte a férfi kézilabda NB I. B-ben rendezett megyei rangadót a Nyírbátorral szemben. Mivel mindkét együttes elbukta korábbi két bajnoki fellépését, no meg a bennmaradásért vívott küzdelemben is alighanem egymás közvetlen riválisaként kénytelenek harcolni – mind két csapat szempontjából nagy jelentősége volt a Tiszavasváriban rendezett találkozónak.

Kézilabda: NB I. B, férfiak:
Tiszavasvári SE-QUICK2000–VKK Nyírbátor 32–27 (19–15)

Tiszavasvári, 650 néző, v.: Medve R., Tarnavölgyi G.  Tiszavasvári: Tóth M. – Benyusz K. 3, Zsigmond G. 8, Balázs M. 4, Nagy Á. 4/2, Feind Z. 4, Mezei L. 4. Csere: Boczák K. (kapus), Kovács L., Kiss K., Dancs M. 3, Mucza N. 1, Türk F., Veres I. 1, Gazdag R., Nácsa B. Játékos-edző: Türk Ferenc. Nyírbátor: Holló M. – Csébi D. 5, Kiss I. 3, Kovács Á. 7/4, Bod B. 3, Csonka P. 3, Csuzda M. Csere: Egri Gy. Nagy T. (kapusok), Kovács L. 6, Albecz B., Kovács Zs., Kaszás S., Tóth L. Edző: Szilágyi Attila. Kiállítások: 12, illetve 10 perc. Hétméteresek: 3/2, illetve 5/4. Junior: 45–30.

(c) Fotók: Pusztai Sándor

A feszültséget a hazaiak viselték jobban, akik – csaknem telt ház előtt – az első félidőben kicsikart előnyüket a folytatásban még növelni is tudták. Korrekt játékvezetés mellett győzött a kevesebbet hibázó csapat. Mert bár az összecsapás 47. percében két gólra (22–20) felzárkózott a lelkes és szívós Bátor, a házigazda átvészelte a kritikus szakaszt. Olyannyira, hogy a Türk-legénység a hajrában már engedte közelebb férkőzni ellenfelét, sikerével pedig nem csupán a két pontot szerezte meg, a tabellán is jelentősen előrelépett, míg a a vendég gárda
az utolsó helyen ragadt.

Forrás:KM
(c) Fotók: Pusztai Sándor


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »