A Tiszavasvári Rendőrkapitányság 2016. szeptember 22-én és szeptember 23-án nyílt napot tartott a helyi általános iskola alsó tagozatos tanulói számára. A diákok megtekinthették a kapitányság, valamint közreműködői által elkészített „Veled ez ne történjen meg” című balesetmegelőzési kisfilmet, melynek átbeszélése során hasznos közlekedési tanácsokkal látták el a fiatalokat.

Később az érdeklődőknek lehetőségük nyílt betekinteni közelebbről a rendőrök munkájába, megismerkedhettek a rendőrség technikai eszközeivel, melyeket a kollégák segítségével ki is próbálhattak. A nap végén a tanulók láthatóságot biztosító hasznos ajándéktárgyakkal térhettek haza.


Egy nappal később a Tiszavasvári Rendőrkapitányság közlekedési szakterületének munkatársai rendőrségi standot állítottak fel egy helyi rendezvényen, ahol az érdeklődők közlekedési ismereteiket KRESZ-tesztlapok kitöltésével frissíthették és mérhették fel. A résztvevőket kerékpáros-lámpákkal, valamint láthatósági karkötővel, és mellénnyel ajándékozták meg.

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A címlapról ajánljuk