Kézilabda:Elmaradt a meglepetés

2016-10-11 13:26

 Az már nem szenzáció, hogy Tiszavasváriban csaknem megtelt a lelátó az aktuális férfi NB I. B-s férfi kézilabda mérkőzésre. A pályán azonban elmaradt a remélt meglepetés. Noha a hazaiak szoros mérkőzésen kapituláltak az Ózddal szemben, eme érdemért még nem jár pont. A második vonalban tősgyökeres klubnak számító borsodiak határozottabban kezdtek, 4–1-re elhúztak és hiába kapaszkodtak az újonc hazaiak, a szünetig változott a koreográfia.

Sőt, a második játékrész elején ismét beragadt a Vasvári, ekkor öt góllal léptek meg a vendégek. A hosszú hajrát nyító házigazdáknak innen sikerült visszatornázniuk magukat, minimálisra szűkítették a különbséget, ennél tovább azonban nem jutottak.

Kézilabda: NB I. B., férfiak
Tiszavasvári SE-Quick 2000–Ózd 25–28 (12–14) Tiszavasvári, 600 néző, v.: Murvai, Szilvási.Tiszavasvári: Boczák K. – Benyusz K. 5, Zsigmond G. 4, Dancs M. 4, Nagy Á. 4/2, Feind Z., Veres I. 3. Csere: Bagi I., Tóth M. (kapusok), Kovács L., Kiss K., Mucza N. 1, Balázs M. 4, Gazdag R., Nácsa B., Szögi R. Játékos-edző: Türk Ferenc.
 Kiállítások: 4, illetve 14 perc. Hétméteresek: 3/2, illetve 2/1. Junior: 42–33.

(c) Fotó: Marosréti Ervin

Türk Ferenc:
– Nagyon csalódott vagyok, ettől sokkal többet vártam a csapatomtól. Többet is tudunk, de ez most nem látszott. Sajnálom, hogy olyan hibákat követtünk el, amire előre felhívtuk a figyelmet. A védekezésünk és a támadójátékuk is nagyon impotens volt ezen az estén. Gratulálok az ózdi csapatnak, akik végig vezetve nyerték meg ezt a találkozót.

Forrás: KM-KT


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Benyusz letarolta a Berettyót

Elolvasom »