Az már nem szenzáció, hogy Tiszavasváriban csaknem megtelt a lelátó az aktuális férfi NB I. B-s férfi kézilabda mérkőzésre. A pályán azonban elmaradt a remélt meglepetés. Noha a hazaiak szoros mérkőzésen kapituláltak az Ózddal szemben, eme érdemért még nem jár pont. A második vonalban tősgyökeres klubnak számító borsodiak határozottabban kezdtek, 4–1-re elhúztak és hiába kapaszkodtak az újonc hazaiak, a szünetig változott a koreográfia.

Sőt, a második játékrész elején ismét beragadt a Vasvári, ekkor öt góllal léptek meg a vendégek. A hosszú hajrát nyító házigazdáknak innen sikerült visszatornázniuk magukat, minimálisra szűkítették a különbséget, ennél tovább azonban nem jutottak.

Kézilabda: NB I. B., férfiak
Tiszavasvári SE-Quick 2000–Ózd 25–28 (12–14) Tiszavasvári, 600 néző, v.: Murvai, Szilvási.Tiszavasvári: Boczák K. – Benyusz K. 5, Zsigmond G. 4, Dancs M. 4, Nagy Á. 4/2, Feind Z., Veres I. 3. Csere: Bagi I., Tóth M. (kapusok), Kovács L., Kiss K., Mucza N. 1, Balázs M. 4, Gazdag R., Nácsa B., Szögi R. Játékos-edző: Türk Ferenc.
 Kiállítások: 4, illetve 14 perc. Hétméteresek: 3/2, illetve 2/1. Junior: 42–33.

(c) Fotó: Marosréti Ervin

Türk Ferenc:
– Nagyon csalódott vagyok, ettől sokkal többet vártam a csapatomtól. Többet is tudunk, de ez most nem látszott. Sajnálom, hogy olyan hibákat követtünk el, amire előre felhívtuk a figyelmet. A védekezésünk és a támadójátékuk is nagyon impotens volt ezen az estén. Gratulálok az ózdi csapatnak, akik végig vezetve nyerték meg ezt a találkozót.

Forrás: KM-KT

A címlapról ajánljuk